چهارشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٨

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تخلفات پژوهشی در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی آشنایی با تخلفات پژوهشی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٥ فروردین ١٣٩٨ ساعت ١٤:٤٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد صبح روز یکشنبه 25 فروردین98، کارگاه آموزشی آشنایی با تخلفات پژوهشی ویژه دانشجویان دکتری به همت معاونت پژوهشی و فنآوری دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر محمد فرامرزی عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد و مدرس این کار گاه گفت: اخلاق پژوهشی بخشی از اخلاق علمی است و سه محور اصلی اخلاق پژوهشی  را "درستی و صداقت پژوهشی"، "انصاف پژوهشی در رعایت حقوق سایر محققین" و "حمکت پژوهشی" عنوان کرد. در  ادامه این کارگاه  دانشجویان  با تخلفات پژوهشی، دلایل عمده شکل گیری این تخلفات و اسناد قانونی مرتبط با موازین اخلاق پژوهشی و تخلفات پژوهشی آشنا شدند.

گفتنی است، کارگاه آموزشی آشنایی با تخلفات پژوهشی با هدف دانش افزایی و آگاهی بخشی به دانشجویان مقطع دکتری برگزار  و به شرکت کنندگان  در این کارگاه گواهی اعطا شد.