پنج شنبه ١٤ فروردين ١٣٩٩

برگزاری عصر شعر انقلاب در دانشگاه شهرکرد

عصر شعر انقلاب در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٥ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١١:٢٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، به همت بسیج کارکنان روز دوشنبه14 بهمن‌ماه 1398، ”عصر شعر انقلاب" به مناسبت دهه فجر با حضور دکتر کرامت الله سعیدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، علی اسماعیلی معاون سیاسی سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

علی اسماعیلی در این مراسم ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به توصیف رشادت های سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی ازجمله ولایت مداری ، مردم داری و استکبار ستیزی ایشان اشاره کرد.

معاون سیاسی سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) در ادامه امداد الهی، رهبر حکیمانه و مردم را  از اصول پیروزی انقلاب عنوان کرد و گفت: سیره گفتمانی و عملی امام خمینی(ره) از اصول  پیروزی و رمز ماندگاری انقلاب اسلامی است.

در ادامه کارکنان و شعرای استان به خواندن اشعار خود با محوریت دهه فجر وشهید سردارحاج قاسم سلیمانی پرداختند.