سه شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٩

بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت یوم الله 22 بهمن

رییس دانشگاه شهرکرد، به مناسبت فرا رسیدن 22 بهمن بیانیه ای صادرکرد.

تاریخ انتشار: ٢١ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٣:١٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز دوشنبه 21 بهمن 1398، دکترسعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد ، ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  بیانیه ای بدین شرح منتشر نمود:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

دهه مبارکه فجر، عید انقلاب، عید تاریخ ایران و عید امام بزرگوار است. مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

22 بهمن روز وحدت و به ثمر رسیدن نهال شکوهمند انقلاب و یکپارچگی ملتی آزاد و سرافراز است که با پیروی از آرمانهای حضرت امام خمینی(ره) در مقابله با دسیسه و توطئه‌های دشمنان نظام، چون کوه استوار و دژ مستحکم و تسلیم‌ناپذیر ایستادند.

زیبنده است تا در روزهای پر خاطره ای که یادآور رنج ها و شکنجه های جوانان برای رسیدن به این روز آرمانی و رویایی است بیش از گذشته شکر گذار این پیروزی بزرگ بوده و با حضور گسترده در صحنه های انقلابی همچون یوم الله 22 بهمن ماه ضمن تأیید راه شهیدان به ویژه شهید مقاومت حاج قاسم سلیمانی و تحکیم دستاوردهای انقلاب با همان روحیه انقلابی پاسدار خون شهیدان و همچون همیشه پشتیبان کشور، انقلاب و ولایت فقیه باشیم.

جامعه دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد هم‌نوا با ملت آگاه، هوشیار و مومن ایران اسلامی یک ‌بار دیگر باحماسه‌آفرینی و حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، فریاد آزادی خواهی و استقلال طلبی و عدالت خواهی خود را به گوش جهانیان می رساند و برگ زرین دیگری در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی رقم خواهیم زد.