سه شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٩

پیام تبریک رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن

رییس دانشگاه شهرکرد در پیامی ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن را تبریک گفت.

تاریخ انتشار: ٢٦ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١١:٣٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد روز شنبه 26 بهمن 98، در پیامی ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را تبریک گفت، متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم تر و مهربان تر است و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده اند. (حضرت فاطمه(ع) کنزالعمال، ج7، ص 225 )

ولادت فرخنده و با سعادت اسوه مکارم اخلاق و قله رفیع فضائل، صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به شما همکاران گرامی و خانواده های محترمتان تبریک عرض  می نمایم. از پیشگاه خداوند متعال، سلامتی و توفیق روز افزون برای بانوان محترم دانشگاه اعم از استاد، کارمند و دانشجو آرزو می نمایم.