پنج شنبه ٧ اسفند ١٣٩٩

برگزاری نشست قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی در دانشگاه شهرکرد

نشست قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٣ اسفند ١٣٩٩ ساعت ١٣:٥٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روزیکشنبه 3 اسفند 1399، نشست قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علم‌الهدی به منظور برنامه ریزی جهت برگزاری برنامه های جایگزین اردو های راهیان نور بر اساس نامه معاون فرهنگی وزارت عتف با حضور دکتر سعید کریمی رئیس دانشگاه شهرکرد و دبیر قرارگاه، سرهنگ مرتضی کریمی مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری و جمعی از معاونین فرهنگی دانشگاه‌های استان چهار محال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

رئیس دانشگاه شهرکرد در این نشست ضمن تبریک اعیاد ماه رجب گفت: اردوهای راهیان نور از مهمترین برنامه های فرهنگی دانشگاه ها بود که به خاطر شرایط ویروس کرونا تحت الشعاع قرار گرفته است و امسال برنامه های متنوعی برای دانشجویان در این زمینه در فضایی مجازی برگزار خواهد شد.

سایر شرکت کنندگان نیز برنامه های مد نظر خود را مطرح کردند تا پس از جمع بندی در نشست های بعدی، برای برگزاری آنها برنامه ریزی شود.