پنج شنبه ١٦ اردیبهشت ١٤٠٠

برگزاری آیین گرامیداشت روز معلم در دانشگاه شهرکرد

آیین گرامیداشت روز معلم در دانشگاه شهرکرد بر گزار شد.

تاریخ انتشار: ١٢ اردیبهشت ١٤٠٠ ساعت ١٢:١٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، یک ‌شنبه 12اردیبهشت 1400، آیین گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از اعضای هیأت علمی پیشکسوت ، ارتقاء مرتبه علمی یافته، منتخبین ایثارگر و آموزشی دانشگاه به صورت برخط با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکترسعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه، دکتر محسن مبینی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، دکترکرامت الله سعیدی معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه، دکتر حمداله مشتاقی معاون آموزشی دانشگاه و جمعی از اساتید در سالن زنده یاد روحی  دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی ضمن تسلیت ایام شهادت بزرگترین معلم تاریخ مولای متقیان حضرت علی علیه السلام و گرامی داشت روز معلم گفت: تعلیم و تربیت یکی از شئونات  الهی است، خداوند متعال این موهبت الهی را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده که اکنون به معلمین و اساتید رسیده است.

رییس دانشگاه شهرکرد، با اشاره به سخنان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گفت: نقش معلم در جامعه ما نقش انبیا است معلمان نقش والایی در زندگی،هدایت استعداد ها دانش‌آموزان و دانشجویان دارند.

دکتر سعید کریمی در پایان از زحمات و تلاش اساتید در دوران شیوع  کرونایی قدردانی کرد و برای تمام اساتید آرزوی سلامتی و تندرستی کرد.

حجت الاسلام سعید صفی نیز در این آیین ضمن تسلیت شهادت امیر المومنین (ع) و گرامیداشت روز معلم گفت: امیرالمؤمنین(علیه السلام) خطاب به کمیل  فرموده است: مردم سه گروه هستند: گروه اوّل، علما و دانشمندان الهی هستند که مربّی مردمند، دانشمندانی که هم خود راه حقیقت را طی می کنند و هم دیگران را رهنمون هستند،گروه دوم کسانی که خود، فاقد دانش هستند ، ولی در سایه نور دانش، دانشمندان حرکت می کنند و در پی تحصیل علم هستند، گروه سوم انسان های نادانی که نه خود راه را می دانند و نه از رهروان، راه را می پرسند. افراد نادانی که به هر سو متمایل می‌شوند و  اگر یک استاد دانشگاهی یا یک دانشجویی هر روز به یک طرف کشیده شد و ثبات نداشت در زمره گروه آخر قرار می‌گیرد.

گفتنی است در پایان این مراسم از اساتید پیشکسوت آموزشی، ارتقا مرتبه علمی یافته، منتخبین ایثارگر و آموزشی  با اهداء لوح تقدیر شد.