چهارشنبه ٢٦ خرداد ١٤٠٠

براساس رتبه بندی تایمز اعلام شد؛ حضور دوباره دانشگاه شهرکرد در میان برترین های آسیا

دانشگاه شهرکرد بر اساس آخرین رتبه بندی موسسه تایمز در بازه رتبه 350-301دانشگاه های برتر آسیا قرار گرفت.

تاریخ انتشار: ١٥ خرداد ١٤٠٠ ساعت ١٣:٥٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، به نقل از دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده موسسه تایمز، دانشگاه شهرکرد با قرار گرفتن در بازه رتبه 350-301، هم رتبه با دانشگاه های گیلان، خوارزمی، رازی کرمانشاه، شهید چمران اهواز و تربیت دبیر شهید رجایی در جمع برترین دانشگاه های آسیایی سال 2021 قرار گرفت.

پس از ارزیابی های اولیه و اعتبار سنجی دانشگاه ها، 551 دانشگاه از آسیا در رتبه بندی سال 2021  تایمز قرار گرفتند که از این تعداد ۴۷ دانشگاه‌ ایرانی  هستند.

دانشگاه شهرکرد در سال 2020 نیز دربازه رتبه 350-301 دانشگاه های برتر آسیا بر اساس رتبه بندی تایمز قرار گرفته بود.