غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته دفاع مقدس

به مناسبت هفته دفاع مقدس ، قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد، غبارروبی و عطرافشانی شد.

تاریخ انتشار: ٠٣ مهر ١٤٠٠ ساعت ١٤:١٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 3 مهر1400، به مناسبت هفته دفاع مقدس، مراسم غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد با حضوردکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام‌ سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام سید امان الله حسینی صدر مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه قمر بنی هاشم (ع) استان، جمعی ازمسئولان سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) سپاه و جمعی از معاونان، مدیران، اساتید، کارمندان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این مراسم شرکت‌کنندگان با حضور بر سر قبور مطهر ۵ شهید گمنام دانشگاه شهرکرد و نثار فاتحه برای روح بزرگ آن شهیدان، برای آنان آرزوی علو درجات نمودند و بار دیگر با آرمان های امام و شهدا تجدید پیمان کردند.

گفتنی است؛ پیکرهای پاک پنج شهید گمنام دفاع مقدس، نهم اسفند سال ۱۳۸۶ در دانشگاه شهرکرد، تشییع و به خاک سپرده شد.