برگزاری آزمون مصاحبه استخدام پیمانی دانشگاه شهرکرد

آزمون مصاحبه استخدام پیمانی سال 1400 دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٣ آبان ١٤٠٠ ساعت ١٤:٣٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، آزمون مصاحبه استخدام پیمانی سال 1400 دانشگاه شهرکرد با حضور داوطلبان از سه شنبه 27 مهر تا  دوشنبه 3 آبان به مدت 5 روز کاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

این مصاحبه در سه بخش، شامل:  مصاحبه تخصصی (آموزشی- پژوهشی) رشته شغلی  پذیرفته شده داوطلب، بخش دانش کامپیوتر(IT) و بخش روانشناختی بود.

دانشگاه شهرکرد  بر اساس آزمون استخدام پیمانی دانشگاهها، مؤسسات آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری سال00 14، پس از طی کردن مراحل استخدامی  برای رشته شغل های کارشناس آزمایشگاه/ کارگاه های فنی،کارشناس امور پژوهشی، حسابدار،کارشناس امور بین الملل، کارشناس برنامه ریزی، کارشناس حقوقی، کارشناس دامپروری، کارشناس شبکه، کارشناس فناوری اطلاعات و کارشناس محیط زیست ، از میان داوطلبان به صورت پیمانی  استخدام خواهد کرد.