سه شنبه ٢٧ اردیبهشت ١٤٠١

انتصاب معاون مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی معاون مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.

تاریخ انتشار: ٢٠ اردیبهشت ١٤٠١ ساعت ١٦:٣٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 20 اردیبهشت 1401، دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد در حکمی دکتر رضا کامگارعضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی را به عنوان " معاون مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه " منصوب کرد.

در این حکم دکتر یاسر پیرعلی خطاب به دکتر رضا کامگار آورده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان  "معاون مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه"  منصوب می‌شوید. تعامل هم‌افزا با دانشگاه معین و سایر دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی استان ‌و سایر دستگاه‌های اجرایی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای مرکز رشد به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز،  توسعه کسب و کار شرکت‌ها و واحدهای فناور و  طراحی ساز و کار لازم جهت تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه‌های مختلف مورد نیاز علم و فناوری در راستای تحقق  شعار سال (تولید و اشتغال دانش بنیان) از انتظارات اینجانب می‌باشد. امید است با اتکال به خداوند متعال و با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم، فناوری و نوآوری به ویژه توسعه مرکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز ایفا نمائید.