سه شنبه ١٤ تیر ١٤٠١

انتصاب رییس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهرکرد

٢٥ خرداد ١٤٠١ ساعت ١٦:٢١    کد: ٤٨٣٦
تعداد بازدید:    ٥٢١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روزچهارشنبه ۲۵ خرداد 1401 دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد، در حکمی دکترمحمد غلامی عضو هیات علمی  گروه ریاضی کاربردی  دانشگاه شهرکرد را با حفظ وظایف آموزشی  به سمت «رییس دانشکده علوم ریاضی » منصوب کرد..

دکتر یاسر پیر علی در این حکم خطاب به دکتر محمد غلامی آورده است:

با عنایت به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ وظایف آموزشی به سمت «رئیس دانشکده علوم ریاضی» منصوب می‌شوید. تلاش در جهت اعتلای شعائر اسلامی، برنامه‌ریزی برای تقویت وگسترش فعالیتهای آموزشی، تعامل سازنده با اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، گسترش روابط صمیمانه و قانونمند با سایر واحدهای دانشگاه، نظارت مستمر بر فعالیتهای دانشکده، ارائه پیشنهادها و راهکارهای کارشناسی شده برای امور جاری و آینده، حضور فعال در دانشکده، دقت و سرعت در مکاتبات و عدالت در تصمیم‌گیری از جمله مواردی است که رعایت آنها ضامن موفقیت شما خواهد بود. امید است با اتکال به خداوند متعال و با روحیه انقلابی ، پاکدستی و اهتمام به عهد نامه مدیران دولت مردمی در بهره برداری از همه ی ظرفیت ها و لحاظ نمودن سیاست ها و برنامه های مصوب آموزشی در جهت نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) موفق و موید باشید.

گفتنی است، دکتر یاسر پیرعلی در نامه جداگانه ای از خدمات صادقانه و بی‌شائبه دکتر نها افتخاری در زمان تصدی  "ریاست دانشکده علوم ریاضی"  تقدیر و تشکر کرد.