سه شنبه ١٤ تیر ١٤٠١

انتصاب مشاور رییس دانشگاه شهرکرد در امور علمی، تحقیقاتی، فناوری و مؤسسات دانش‌ بنیان

٢٥ خرداد ١٤٠١ ساعت ١٦:٤٢    کد: ٤٨٣٧
تعداد بازدید:    ٤٨٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روزچهارشنبه ۲۵ خرداد 1401 دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد، در حکمی دکترعلی کدیورعضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد را  به سمت « مشاور رئیس دانشگاه در امور علمی، تحقیقاتی، فناوری و موسسات دانش بنیان» منصوب کرد..

دکتر یاسر پیر علی در این حکم خطاب به دکتر علی کدیور آورده است:

با عنایت به سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی در امر تحقیق، فناوری، خلق ثروت از علم  و تسلط در امور موسسات دانش بنیان  به موجب  این حکم  به سمت «مشاور رئیس دانشگاه در امور علمی، تحقیقاتی، فناوری و موسسات دانش بنیان» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با هم‌فکری و هم‌اندیشی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه و همفکری صاحب‌نظران در داخل و خارج از دانشگاه  و شرکت فعال در شورای پژوهشی و فناوری دانشگاه اهداف و سیاست‌های دانشگاه در زمینه پژوهش، فناوری و امور دانش بنیان و تکمیل زنجیره ی علم تا ثروت محقق شود. امید است با ارائه راهکارها و راهبردهای عملیاتی حاصل هم اندیشی با همکاران دانشگاهی در دانشکده های مختلف در قالب اندیشکده علم و فناوری دانشگاه  موفق باشید.رجاء واثق دارم با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و  راهبردهای دولت مردمی نقشی مؤثر ایفا کنید. توفیق روزافزون جناب‌عالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.