سه شنبه ١٤ تیر ١٤٠١


اتمام پرورش اولین دوره مرغ گوشتی ارگانیک در پژوهشکده پرندگان جونقان دانشگاه شهرکرد

٢٨ خرداد ١٤٠١ ساعت ١١:٢٥    کد: ٤٨٣٨   
تعداد بازدید:    ٥٨٣    



به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، با پیگیری دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه  شهرکرد، مساعدت دکتر عباس کارگر معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه، تلاش و پیگیری دکتر بهنام احمدی پور رئیس پژوهشکده علوم پرندگان جونقان دانشگاه شهرکرد، همکاری دکتر فریبرزخواجه علی عضو هیات علمی دانشگاه  و مشاور تغذیه و دکترعبدالکریم زمانی مقدم  عضو هیات علمی دانشگاه و مشاور بهداشت و درمان، پرورش اولین دوره جوجه ریزی گوشتی که به تعداد ۲۰ هزار قطعه  در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱  با هدف تولید مرغ ارگانیک و تنظیم بازار صورت پذیرفته بود، پس از 42 روز  اتمام پیدا کرد و حدود 35 تن گوشت مرغ ارگانیک به بازار عرضه خواهد شد.

 دکتر بهنام احمدی پور گفت:  استاندارد طول دوره پرورش برای جوجه های گوشتی تجاری ۴۲ روز می باشد که کلیه مباحث مربوط به تغذیه و بهداشت در پژوهشکده پرندگان جونقان زیر نظرمتخصصان تغذیه طیور و دامپزشکی دانشگاه انجام شد و در پایان دوره پرورش، مرغ های پرورش یافته با میانگین وزن زنده حدود دو هزار و 200 گرم با حداقل چربی، بهترین کیفیت لاشه و کاملاً ارگانیک روانه بازار خواهد شد.






کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است