١٢ مرداد ١٤٠١ ساعت ١٦:٤٤    کد: ٤٨٩٧
تعداد بازدید:    ١٨٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز چهارشنبه 12 مرداد 1401،  جلسه هماهنگی کمیته اجرایی همایش بین المللی بزرگداشت شاعر حماسه و عرفان «میرزا نورالله عمان سامانی» در دانشگاه شهرکردبرگزار شد.

همایش بین المللی بزرگداشت شاعر حماسه و عرفان «میرزا نورالله عمان سامانی» ملقب به «تاج الشعرا» از مفاخر فرهنگی و شعر آیینی ایران و ادب فارسی، ۱۲ و ۱۳ مرداد در شهرکرد و سامان برگزار می‌شود.

بخش علمی-پژوهشی همایش روز پنجشنبه از ساعت ۱۰ صبح در محل دانشگاه شهرکرد و آیین اختتامیه، عصر همان روز از ساعت ۱۷ با حضور سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، امجد حمید المظفر رایزن فرهنگی عراق در ایران، محمود شالویی دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیرضا قزوه شاعر آئینی کشور از رادیو فرهنگ، فرهیختگان و مردم استان در فرهنگسرای شهرکرد برگزار می گردد.

همچنین در اختتامیه همایش بین المللی عمان سامانی، اجرای حسام‌الدین سراج هنرمند و خواننده مطرح کشوری که قطعاتی از گنجینه الاسرار سروده عمان سامانی را به صورت زنده اجرا می‌کند در ویژه برنامه« سیمرغ سامان» پخش می‌شود.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407