نشست سرپرست دانشگاه شهرکرد با نماینده موسسه بین المللی فرهنگی اکو

١٣ مرداد ١٤٠١ ساعت ١٥:٢    کد: ٤٨٩٩
تعداد بازدید:    ٢٩٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز پنج شنبه 13 مرداد 1401، نشست دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد با دکتر شاه منصور شاه میرزا شاعر و نماینده موسسه بین المللی فرهنگی اکو در همایش ، دکتر احمد کیوانی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و دکتر محسن بهمنی مدیر مرکز همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر یاسر پیرعلی در این نشست ضمن معرفی ظرفیت های دانشگاه شهرکرد گفت: دانشگاه تمایل دارد با موسسه اکو برای پیشبرد اهداف بلند مدت همکاری نماید که  این همکاری فرهنگی و علمی با انعقاد تفاهم نامه ،اجرایی تر و نظامند تر خواهد شد.

دکتر بهمنی مدیر مرکز همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه شهرکرد گفت: دانشگاه شهرکرد ظرفیت های خوبی در زمینه های فرهنگی دارد و در راستای برگزاری نمایشگاه بین المللی و انعقاد تفاهم نامه آمادگی هر گونه همکاری با موسسه بین المللی فرهنگی اکو را دارد.

دکتر شاه منصور شاه میرزا، ضمن قدردانی از برگزاری همایش بین المللی عمان سامانی گفت: ما با چندین دانشگاه معتبر ایران، دانشگاه تهران، هنر تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی و ... تفاهم نامه هایی داریم وبا توجه به پتانسیل های دانشگاه شهرکرد تمایل داریم همکاری هایی با دانشگاه شهرکرد داشته باشیم.

نماینده موسسه بین المللی فرهنگی اکو در ادامه افزود: معرفی عمان سامانی نباید محدود به این همایش باشد و باید هر سال برنامه های مختلفی برگزار شود تا عمان پژوهان بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

دکتر شاه میرزا افزود: استان چهارمحال و بختیاری محور و قلب گردشگری ایران است و با توجه به قابلیت هایی که دارد اگربه آن توجه شود در جذب توریسم، اقتصاد ، اشاعه فرهنگ و... موفق خواهد بود.

برگزاری نمایشگاه های حضوری و مجازی در خصوص معرفی جاذبه های توریستی و گردشگری، انتشار ویژه نامه های مشترک اکو و دانشگاه شهرکرد به زبان انگلیسی، برگزاری همایش های مشترک بین المللی به صورت وبینار، ترجمه اشعار عمان سامانی به زبان های 10 کشور اکو، تشویق و ترغیب به مطالعه آثار عمان، از جمله پیشنهادات مطرح شده توسط دکتر شاه میرزا جهت درج در تفاهم نامه موسسه اکو و دانشگاه شهرکرد بود.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407