پیام قایم مقام رییس بنیاد ملی نخبگان به همایش بین المللی میرزا نورالله عمان سامانی

١٤ مرداد ١٤٠١ ساعت ١٥:٣٩    کد: ٤٩٠٣
تعداد بازدید:    ١٠٧

بسمه تعالی

رشد و بالندگی در فرهنگ یک جامعه ملزوماتی دارد که مهم ترین آن وجود و حضور دانشمندان و حکیمانی عاشق و دغدغه­ مند است. این مهم درباره فرهنگ و تمدن هر سرزمین از جمله ایران عزیز صدق کرده و جای بسی افتخار است که آسمان علم و معرفت کشور اسلامی ما در همواره ­ی تاریخ مملو از ستارگانی پرفروغ بوده و هست. ناگفته پیداست که شناسایی، معرفی و نشر آثار و اندیشه­ های این گوهرهای علمی و ادبی کاری مهم و ضروری است که انجام آن عزمی ملی را می­ طلبد. جای بسی تقدیر است که این کار شایسته و پسندیده به اهتمام نهادها، سازمان­ها و افراد مرتبط به انجام رسیده است.  برگزاری همایش حکیم عمان سامانی شاعر، عارف و ادیب قرن سیزدهم هجری توسط دانشگاه شهرکرد و سایر نهادهای استان چهارمحال و بختیاری و با همکاری بنیاد نخبگان استان، خبری مسرت­ بخش و امیدوارکننده است. امید است با معرفی هر چه بهتر و بیشتر آثار این حکیم الهی که با خلق کتاب گنجینه­ الاسرار، معرفتی را به معارف حادثه کربلا افزوده است، نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر استان و کشور از وجود چنین گوهرهای نابی مطلع گشته و با تجلیل از دانشمندانی که با جهد و کوشش علمی نسبت به معرفی این چهره­ های تابان اهتمام می­ ورزند، این­گونه حرکت­های هویت­ ساز استمرار یابد. اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این همایش مهم و اثرگذار، توفیقات روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر ناصر باقری مقدم

قایم مقام رییس بنیاد ملی نخبگان