پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همایش بین المللی تاج الشعرا عمان سامانی

١٤ مرداد ١٤٠١ ساعت ١٥:٢٨    کد: ٤٩٠٤
تعداد بازدید:    ١٣٥

بسم الله الرحمن الرحیم

همایش بین‌المللی "میرزا نورالله عمان سامانی" ملقب به "تاج‌الشعرا"، شاعر نامدار حماسه‌های عرفانی و ادبیات عاشورایی در استان چهارمحال و بختیاری، فرصت بسیار مغتنمی‌ست که بتوان در حوزه‌ی پژوهش و ترویج فرهنگ هنر  ایرانی‌اسلامی با علاقمندان و پژوهشگران ایران فرهنگی و کشورهای مسلمان گفت‌وگو کرد.

بی‌شک؛ بازشناسی اندیشه، احوال و آثار مشاهیر و فرزانگان ملی و بین‌المللی خدمت موثری در تعالی و ترقی دانشجویان و دانشگاهیان است. برگزاری نشست‌های تخصصی علمی، بررسی‌ نسخ خطی، پژوهش‌های مستمر عمان‌شناسی می‌تواند سرآغاز برنامه‌ریزی‌های مطلوب جامعه‌ی علمی کشور باشد.

همکاری و همگرایی رسانه ملی، دانشگاه شهرکرد، سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی در برگزاری این همایش بین‌المللی می‌تواند به استقرار دبیرخانه دائمی و تأسیس بنیاد عمان شناسی در دانشگاه شهرکرد منجر شود.

وزارت علوم تحقیقات و فناوری این اقدام وزین و ارزشمند را ارج نهاده و ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران این همایش بین‌المللی به ویژه دانشگاه شهرکرد و رادیو فرهنگ، حمایت و پشتیبانی این وزارتخانه را از بزرگداشت و مفاخر کشور و پیوند با نهاد دانشگاهی اعلام می‌دارد.

محمدعلی زلفی گل

وزیر علوم تحقیقات و فناوری