برگزاری دومین کنفرانس ملی آخرین دستاورد های مهندسی داده و دانش و محاسبات نرم به میزبانی دانشگاه شهرکرد

١٦ شهریور ١٤٠١ ساعت ١١:٥٩    کد: ٤٩٥٢
تعداد بازدید:    ٢٥٦١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز چهارشنبه 16 شهریورماه 1401، دومین کنفرانس ملی آخرین دستاورد های مهندسی داده و دانش و محاسبات نرم، با حضور دکتر احمد کیوانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد، دکتر تقی جاودانی دبیر اجرایی کنفرانس، دکتر مهدی کدیور دبیر علمی کنفرانس و جمعی ازمحققین و اساتید  دانشگاه های داخلی و خارجی به صورت غیر حضوری به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر احمد کیوانی ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور محققان و پژوهشگران در دومین کنفرانس ملی آخرین دستاوردهای مهندسی داده در دانشگاه شهرکرد گفت: هدف از این علم، استخراج مفهوم از داده و تولید محصولات داده محور است و به دلیل توسعه صنعت و کشاورزی و رشد قابل ملاحظه علوم در سال های اخیر، استفاده از علوم داده و کاربرد آن بیش ار پیش ضروری به نظر می رسد و تمرکز تحقیقات حوزه کامپیوتر در همین راستاست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه علوم داده و مهندسی دانش جهت کسب و کارهای متنوع و برنامه های استراتژیک اهمیت زیادی دارد، افزود: تکنیک ها و الگوریتم های محاسباتی برای تحلیل داده ها و استفاده آنها در کسب و کارهای نوین و استارتاپ های فناورانه نقش پررنگی دارد.

دکتر کیوانی ادامه داد: در اکثر حوزه های فنی، اقتصادی، مالی، پزشکی، کشاوزی، استفاده از این تکنولوژی ها به شدت مورد توجه محققان و متخصصان است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه دنیای امروز دنیای تبادل اندیشه ها و خلق ایده های نوین است که موجب پیشرفت دانش بشری در عرصه های مختلف علم و فناوری است، گفت: آنچه مهم به نظر می رسد ایجاد بستری مناسب در جهت بروز ظرفیت های موجود و تشکیل ظرفیت های جدید است و از این رو همایش های تخصصی علوم گوناگون علاوه بر ایجاد زمینه تحقق این مسائل، می تواند موقعیت مناسبی را برای ایجاد همفکری و تبادل دیدگاه ها به وجود آورد.

دکتر کیوانی اضافه کرد: مرجعیت علمی که از دغدغه های مهم وزیر محترم علوم نیز است، فرصتی بسیار مهم برای نقش آفرینی اعضای هیات علمی است تا با نقش آفرینی خود در عرصه های علمی و پژوهشی بیش از گذشته به رشد و توسعه کشور در زمینه های مختلف کمک کنند و دانشگاه شهرکرد در این حوزه از ظرفیت علمی و پژوهشی بسیار خوبی برخوردار است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه این گردهمایی فرصت مناسبی را برای افزایش مشارکت همکاران دانشگاهی فراهم می کند، افزود: برگزاری این کنفرانس در دانشگاه شهرکرد حاصل تدابیر ویژه و همت والای مجموعه علمی دانشگاه از جمله کمیته های علمی و اجرایی است که موفق شدند با پشتکار و برنامه ریزی دقیق و به کارگیری ظرفیت های علمی و پژوهشی موجود دانشگاه، این اتفاق مهم را رقم بزنند و به افتخارات دانشگاه شهرکرد بیفزایند.

دکتر کیوانی خاطر نشان کرد: ما امیدواریم این اندوخته علمی و پژوهشی همراه با اساتید و نیروهای علمی جوان بتواند به سهم خود به تحقق تمدن نوین اسلامی کمک کند.

دکتر مهدی کدیور با اشاره به نفوذ تکنولوژی در همه عرصه های زندگی بشر گفت: بحث دیتا و داده بحث روز دنیاست و توسعه دهنده سایر علوم است.

دبیر علمی کنفرانس افزود: هدف از برگزاری این کنفرانس این است که دستاوردهای مهندسی داده و دانش و محاسبات نرم به عنوان یک موضوع بسیار مهم مورد توجه دانشگاهیان و سیاستگذاران کشور قرار گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه تلاش کردیم در داوری مقالاتی که دستاورد یا کاربردی در علوم دارند مورد توجه قرار گیرند، اضافه کرد: محور مهندسی داده: چالش ها، دستاوردها، کابردها و فرصت های آتی، مهندسی دانش و نقش آن در صنایع مختلف، روش ها و محاسبات نرم در آمار، محاسبات نرم افزار و کاربردهای آن در علوم و صنایع گوناگون، سیستم های هوشمند، شبکه های عصبی و یادگیری ماشین و سیستم های اطلاعاتی و مهندسی نرم افزار، 6 محور اصلی این کنفرانس است.

دکتر کدیور گفت: این کنفرانس با حضور سخنرانان داخلی و خارجی به صورت برخط و به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شده است و از مجموع مقالات رسیده به دبیرخانه این کنفرانس، 52 مقاله پذیرفته شد که در پایان به صورت کتابچه ای تدوین و در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

دکتر تقی جاودانی نیز با ابراز خرسندی از میزبانی این کنفرانی در دانشگاه شهرکرد گفت: تلاش کردیم که کنفرانس در محورهای مختلف و کاربردی برگزار شود و 5 سخنران کلیدی از داخل و خارج کشور در این کنفرانس به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.

دبیر اجرایی کنفرانس افزود: مقالات نهایی برای ارسال به سامانه های نمایه سازی و انتخاب مقالات برتر برای داوری و چاپ در مجلات تفاهم شده با کنفرانس از جمله ISC در دستور کار قرار دارد و عملیاتی خواهد شد.

اولین دوره کنفرانس ملی آخرین دستاوردهای مهندسی داده و دانش و محاسبات نرم در سال ۱۴۰۰  در دانشگاه شهرکرد و استقبال محققان و متخصصان از این کنفرانس موجب شد، دومین دوره این کنفرانس نیز به مدت یک روز در 16 شهریور سال جاری  در دانشگاه شهرکرد برگزار شود.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷