گردهمایی خانوادگی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد به مناسبت اربعین حسینی با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری

٢٧ شهریور ١٤٠١ ساعت ١٧:٦    کد: ٤٩٥٨
تعداد بازدید:    ٢١٠٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد شنبه 26 شهریور1401، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهرکرد گردهمایی خانوادگی دانشگاهیان به مناسبت اربعین حسینی با حضور مهندس غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری و جمعی از دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر عزیز الله مولوی در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت برنامه های متناسب با کودکان با موضوع فرهنگ حسینی(ع) گفت: یکی از کاستی های فرهنگی ما در عزاداری امام حسین (ع) مخصوصاً اربعین و نهضت پیاده روی اربعین این است که برنامه های متناسب با نیازهای کودکان به تفکیک پسر و دختر کمتر مشاهده می شود.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهرکرد افزود: با توجه به اینکه تعداد کودکان در پیاده روی اربعین زیاد است، می طلبد ویژه برنامه ای برای کودکان در نظر گرفت تا جایگاه کودکان در این مراسم بزرگ نیز جای خود را باز یابد.

سخنرانی، مداحی، قرائت زیارت اربعین در مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد، برپایی موکب کودکانه ویژه اربعین حسینی(ع) با هدف آشنایی بیشترکودکان با فرهنگ و منزلت امام حسین (ع)، برپایی  موکب پذیرائی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد جهت پذیرایی از آیین پیاده روی حرم تا حرم جاماندگان اربعین حضرت سید الشهدا (ع) در حاشیه گردهمایی خانوادگی دانشگاهیان به مناسبت اربعین حسینی(ع) از برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.

گفتنی است: ایستگاه نقاشی، دلنوشته و نامه ای به امام حسین(ع) و اهدای هدایای کودکانه، از برنامه های موکب کودکانه اربعین در دانشگاه شهرکرد بود.

در پایان، شرکت کنندگان در گردهمایی، ضیافت ناهار مهمان سفره کریمانه حضرت سیدالشهداء(ع)بودند.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407