برگزاری نشست هم‌اندیشی توسعه مشاغل دانش‌بنیان دردانشگاه شهرکرد

٠١ آذر ١٤٠١ ساعت ١٤:٥٧    کد: ٥٠٦٣
تعداد بازدید:    ٤٣٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، نشست هم‌اندیشی با حضور دکتر تقی جاودانی مدیر امور فناوری دانشگاه شهرکرد، دکتر رضا کامگار معاون مرکز رشد دانشگاه، مهندس حیدری، مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و جمعی از فعالان این حوزه در محل مرکز رشد دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر تقی جاودانی ضمن ارائه وضعیت کسب‌وکار و نوآوری کشور و اقدامات و پیشرفت‌های انجام‌شده در این خصوص در سال‌های اخیر، توسعه مشاغل دانش‌بنیان را ضروری دانست.

مدیر امور فناوری دانشگاه شهرکرد بابیان ویژگی‌های و شرایط مشاغل دانش‌بنیان، قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات را گامی مهم در این خصوص دانست و تأکید کرد، با توجه به شرایط جهانی و فضای رقابتی کسب‌وکارها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های تعریف‌شده ذیل این قانون یک الزام ملی است که در این راستا، دانشگاه‌ها تکالیف جدی برای خود تعریف کرده‌اند که بسیاری از آن‌ها در حال انجام بوده و مواردی نیز در کوتاه‌مدت عملیاتی خواهند شد.

مهندس حیدری، مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز با تأکید بر ضرورت توسعه مشاغل دانش‌بنیان، به بیان برنامه‌های حمایتی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از این کسب‌وکارها پرداخت.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه افزود: برنامه‌های حمایتی طیف وسیعی از کسب‌وکارها را پوشش می‌دهند و می‌توانند صاحبان این مشاغل را در راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار خود حمایت کنند.

مهندس حیدری از توانمند شدن مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی و دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی تحت پوشش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، درراستایی ارائه خدمات مناسب در جهت توسعه مشاغل دانش بنیان خبر داد.

دکتر رضا کامگار، نیز ضمن بیان وظایف سازمانی مرکز رشد دانشگاه به برنامه‌های این مرکز در جهت تحقق شعار سال و حمایت از دانشجویان دانشگاه در جهت ایجاد مشاغل نوآورانه اشاره کرد گفت: تجربه‌های حاصل از میزبانی هسته‌های فناور، توجه به توانمندسازی این هسته‌ها در جهت توسعه مهارت‌های کسب‌وکار و ورود به بازار کار از الزامات است.

در ادامه برخی از شرکت‌کنندگان به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و خواسته‌های خود در جهت توسعه مشاغل دانش‌بنیان پرداختند و تداوم این جلسات و نشست‌ها را خواستار شدند.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷