آیین گرامیداشت هفته کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار در دانشگاه شهرکرد

٠٢ آذر ١٤٠١ ساعت ١٦:٥    کد: ٥٠٦٥
تعداد بازدید:    ٣٢٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز چهارشنبه 2 آذرماه 1401، آیین گرامیداشت هفته کتاب و کتاب‌خوانی با حضور دکتر یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر عزیز الله مولوی معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه، دکتر احمد کیوانی معاون پژوهش و فنآوری، دکتر عبدالرزاق دانش معاون آموزشی دانشگاه، دکترعزیزالله فلاح رییس کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه، دکتر جعفر اسماعیلی رییس انتشارات دانشگاه و جمعی از دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر یاسر پیر علی ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و تبریک به همکاران کتابخانه گفت: با گسترش کتاب و کتاب‌خوانی و استمرار ارتباط تنگاتنگ با علم و دانش از طریق کتاب بسیاری از مسائل تبیین و آگاهی دانشجویان بالا خواهد رفت و آغازی برای تحول خواهد بود.

رییس دانشگاه شهرکرد با تاکید بر ترویج فرهنگ مطالعه افزود: دانشگاه متناسب با فضای فیزیکی و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌تواند زمینه دسترسی به کتاب‌ها و منابع علمی به‌ روز و زمینه فعالیت‌های مطالعاتی و پژوهشی برای دانشجویان و اعضای هیات‌علمی را فراهم کند.

دکتر یاسر پیرعلی ضمن بیان اهمیت و ارزشمند شمردن نسخ خطی گفت: دانشگاه شهرکرد اقداماتی در راستای تهیه مجموعه‌ای غنی از منابع نسخ خطی و سنگی انجام داده است وهمچنان  به منظور حفظ فرهنگ اسلامی و ایرانی، این نسخ را دریافت می‌کند.

رییس دانشگاه شهرکرد علم‌سنجی، جمع‌آوری کتب اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه در تالار مشاهیر و سالن مفاخر دانشگاه شهرکرد و در اختیار قرار دادن کتب اساتید دانشگاه را مورد تأکید قرار داد.

حجت‌الاسلام سعید صفی نیز به افزایش سرانه کتاب‌خوانی اشاره کرد و گفت: از راه‌کارهای ترغیب به کتاب‌خوانی در کنار تحصیل، ایجاد کافه کتاب در جهت متفاوت کردن فضای کتاب‌خوانی است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در مطالعه رمان‌ها گفت: باید این رمان‌ها خریداری و با برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی شورونشاط در بین دانشجویان به راه انداخت.

دکترعزیزالله فلاح ضمن ارائه گزارشی از عملکرد حوزه کتابخانه و مرکز اطلاع‌ رسانی دانشگاه شهرکرد گفت: کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه شهرکرد به عنوان یک کتابخانه دانشگاهی درزمینهٔ تأمین نیازهای اطلاعاتی مراجعین اعم از کتب لاتین و فارسی، پایان نامه‌های چاپی و منابع الکترونیکی نظیر کتب، نشریات، مقاله، پایان‌نامه و استانداردها و... فعالیت می‌کند.

در پایان این مراسم پس از تجلیل از فعالین عرصه کتاب و کتابداری با اهدای لوح تقدیر ازبخش های مختلف کتابخانه مرکزی دانشگاه شهرکرد بازدید به ‌عمل آمد.

گفتنی است همکاران مجموعه کتابخانه به بیان دغدغه ها و نظرات خود پرداختند.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷