معرفی ایده های برتر هفتمین دوره فراخوان جذب ایده مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد

١٨ دی ١٤٠١ ساعت ١٥:١٨    کد: ٥١٤٥
تعداد بازدید:    ١٠٦٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 12 دی‌ماه ۱۴۰۱، داوری هفتمین فراخوان جذب ایده مرکز نوآوری دانشگاه شهرکردتوسط مدیریت امور فناوری دانشگاه شهرکرد انجام شد.

دراین دوره از فراخوان 27 ایده ثبت شد که پس از داوری اولیه 18 تیم جهت ارائه حضوری و دفاع از ایده پیشنهادی فراخوانده شدند.

ایده مرکز ذهن بستری برای آموختن راهی نو برای زندگی نو از دانیال قجری،ایده اپ محصولات کشاورزی (زنجیره توزیع محصولات کشاورزی) از امین امین زاده، ایده تحلیل و پیش بینی داده‌های بورسی از پدرام کاظمی، ایده تولید محصولات آرایش و بهداشتی گیاهی بدون پسماند از آرزو نجفیان و مریم همتیان، ایده دستگاه نانوایی تمام اتوماتیک از مهدی سوفسطایی وایده تولید کود و سموم زیستی سازگار با اقلیم ایران از محمد موذنی به عنوان 6 ایده برگزیده،پس از انجام داوری ها معرفی شدند.

برای داوری این ایده‌ها از 10 داور تخصصی مرتبط با موضوع ایده‌ها و 5 داور مرتبط با حوزه کسب و کار استفاده شد.

گلخانه، صنایع تبدیلی در محصولات کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی و موضوعات آزاد محورهای هفتمین دوره فراخوان جذب ایده مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد بودند.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷