عملیاتی شدن احداث " پارک صنعت برق" در دانشگاه شهرکرد

١٩ دی ١٤٠١ ساعت ١٣:٥٠    کد: ٥١٤٦
تعداد بازدید:    ١٠٩٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، با پیگیری دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد و مساعدت شرکت برق منطقه ای اصفهان و همکاری اداره تدارکات دانشگاه، اقلام و تجهیزات  مرتبط با صنعت برق-قدرت، برای احداث پارک آموزشی صنعت برق در اختیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد قرار گرفت.

دکتر احمدی ندوشن، ارزش این  تجهیزات اهدایی را بالغ بر پنج میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این اقلام و تجهیزات که در صنعت برق مورد استفاده قرار می گیرد برای آموزش دانشجویان رشته مهندسی برق- قدرت به کار گرفته خواهد شد.

رییس دانشکده فنی و مهندسی افزود: با بهره گیری از این تجهیزات "پارک صنعت برق" در مجاورت دانشکده فنی و مهندسی در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با صنعت و تجهیزات برق ایجاد خواهد شد.

دکتر احمدی ندوشن با قدردانی از پیگیری های دکتر سید یاسر درخشنده عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی گفت: این اقلام و تجهیزات شامل:کلیدهای قدرت 400 کیلوولت، انواع سکسیونر 63 کیلوولت، لاین تراپ 63 کیلوولت، انواع رله و تجهیزات حفاظتی صنعت برق، انواع برقگیرهای 20 و 63 کیلوولت، انواع مقره ها، سیستم های مخابراتی پست های فشار قوی، انواع کابلهای فشار قوی و ... می باشد.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷