بازدید رییس دانشگاه شهرکرد و نمایندگان تام الاختیار ایشان از محل برگزاری مرحله‌‌ی اول آزمون سراسری 1402 در شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری

٣٠ دی ١٤٠١ ساعت ١٣:٥٥    کد: ٥١٥١
تعداد بازدید:    ٧٢٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر یاسر پیرعلی، نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس نمایندگان تام‌الاختیار استان همراه با دکتر محمدعلی نظری، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، طی روزهای پنجشنبه و جمعه در دو نوبت صبح و بعدازظهر از حوزه های امتحانی شهرکرد، بن، اردل، کیار و کوهرنگ بازدید و بر روند برگزاری این آزمون در استان نظارت کرد.

دکتر یاسر پیرعلی با اشاره به برگزاری آزمون در 26 حوزه‌ مختلف در شهرستان‌های استان گفت: 17688 نفر از استان، داوطلب شرکت در نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ هستند که تعداد داوطلبان نسبت به سال گذشته 4000 نفر کمترشده است.

رییس دانشگاه شهرکرد تاثیر معدل سال دوازدهم تحصیلی در کنکور سراسری امسال را 40 درصد عنوان کرد و افزود: در سال های آتی این درصد افزایش خواهد یافت.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس نمایندگان تام الاختیار استان گفت: بر اساس سیاستگذاری جدید، دانش آموزان می توانند، در 3 مرحله، تاثیر معدل و دو مرحله آزمون سرنوشت خود را رقم بزنند.

دکتر یاسرپیرعلی در ادامه افزود: از داوطلبان شرکت کننده در آزمون 60 در صد آقایان به سمت رشته های ریاضی و 60 درصد خانم ها به سمت رشته های تجربی بوده اند.

دکتر گرشاسب ریگی، نماینده تام الاختیار شهرستان‌های تابعه نیز ضمن بازدید از حوزه های امتحانی بروجن، لردگان و خانمیرزا، بر روند برگزاری آزمون در این شهرستانها نظارت داشته است.

دکتر عبدالرزاق دانش، معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد و نماینده تام‌الاختیاررییس دانشگاه در مرکز آزمون دانشگاه شهرکرد، نیز ضمن ارائه آماری از تعداد شرکت کنندگان از رشته‌های مختلف در استان، جداگانه بودن دو آزمون و کاهش استرس، فرصت جبران در آزمون دوم،اعتبار نمره های کسب شده تا 2سال و امکان انتخاب رشته از 4 آزمون را از مزایای این شیوه کنکور سراسری خواند.

شایان ذکر است: مرحله اول کنکور سراسری روزهای پنجشنبه و جمعه در شهرستانهای استان چهارمحال و بختیاری در رشته های علوم تجربی، ریاضی، زبان های خارجی، علوم انسانی و هنر برگزار شد.

کلیپ برگزاری مرحله اول کنکور سراسری را اینجا ببینید.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۱ تا ۰۳۸۳۲۳۲۴۴۰۷