یکشنبه ١٧ اسفند ١٣٩٩

برگزاری اولین جلسه کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری

تاریخ انتشار: ٢٥ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٣:٥٠

با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات به صورت حضوری، اولین جلسه شورای علمی هفته پژوهش و فناوری در سال 1399به صورت مجازی از طریق ویدئو کنفرانس در روز سه شنبه مورخ 99/8/20 برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر مبینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد و دبیر جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان به مصوبات شورای سیاستگذاری هفته پژوهش وفناوری در استان اشاره نمودند سپس اعضا به بحث و تبادل نظر پرداختند. برخی از مصوبات این جلسه به شرح ذیل است:

1- آیین نامه جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان در سال 99

2- سهمیه دانشگاه ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دستگاه های اجرایی از نظر تعداد پژوهشگر و فناور برتر

همچنین با توجه به شرایط اپیدمی ویروس کووید-19 مقرر شد یک نفر فناور برتر در حوزه تخصصی کووید-19نیز به صورت ویژه مورد تقدیر قرار گیرد.