یکشنبه ١٧ اسفند ١٣٩٩

برگزاری دومین جلسه شورای سیاستگذاری هفته پژوهش و فناوری در استان

با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات به صورت حضوری، دومین جلسه شورای علمی هفته پژوهش و فناوری در سال 1399در روز دوشنبه مورخ 99/09/03 به صورت مجازی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار گردید.

تاریخ انتشار: ٠٩ آذر ١٣٩٩ ساعت ١٣:٦

با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات به صورت حضوری، دومین جلسه شورای علمی هفته پژوهش و فناوری در سال 1399در روز دوشنبه مورخ 99/09/03 به صورت مجازی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار گردید از مصوبات این جلسه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

1-تاکید بر برگزاری کلیه مراسم ها (افتتاحیه، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار،مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری) به صورت غیر حضوری و مجازی
2. زمان برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری از تاریخ 15 لغایت 19 آذرماه
3. تصویب شیوه نامه های تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی
همچنین مقرر شد از برگزیدگان جشنواره ایده سبزکوه نیز در مراسم اختتامیه تجلیل به عمل آید.