یکشنبه ١٧ اسفند ١٣٩٩

برگزاری آیین اختتامیه هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری

آیین اختتامیه هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٢ آذر ١٣٩٩ ساعت ١١:٥٦

روز چهارشنبه 19 آذر 1399 آیین اختتامیه هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری  با حضور مهندس اقبال عباسی استاندار چهار محال و بختیاری،  دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، فرحناز قائد امینی مدیر کل آموزش و پرورش استان ، دکتر اسماعیل پیرعلی رییس پارک علم و فنآوری استان ،  دکتر مجتبی بنیادیان رییس بنیاد نخبگان استان ، دکتر محسن مبینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد و جمعی از اساتید و  نخبگان دانشگاهی به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و حمایت استاندار چهارمحال و بختیاری در برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان، هفته پژوهش و فناوری و روز دانشجو را مجددا تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که دانشجویان امروز به پژوهشگران آینده تبدیل شوند.

رییس دانشگاه شهرکرد و نائب رییس ستاد هفته پژوهش و فنآوری استان در ادامه گفت: هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری امسال با شعار پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید از ۱۵ تا ۱۹ آذر برگزار شد و هفته ملی پژوهش و فناوری نیز از 22 تا27 آذرماه جاری برگزار خواهد شد.

دکتر کریمی افزود: هفت نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد در زمره ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند که این امر برای دانشگاه شهرکرد و استان کوچک ما حائز اهمیت و افتخار بزرگی است.

رییس دانشگاه شهرکرد در پایان از همه سازمان ها، ادارات و دانشگاه ها و مراکزی که در برگزاری هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری مشارکت داشتند قدردانی کرد.

دکتر محسن مبینی نیز در این آیین ضمن تبریک به برگزیدگان پژوهشی و فناوری استان، به ارائه گزارشی از روند برگزاری  هفته پژوهش و فناوری پرداخت و گفت:  هفته پژوهش و فناوری امسال استان به طور کامل به صورت مجازی برگزار شد که در یک  ماه و نیم گذشته، 2 جلسه توسط شورای سیاستگزاری و 3 جلسه نیز توسط شورای علمی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد که بر اساس مصوبات این جلسات پژوهشگران، فناوران و برگزیدگان دانشجویی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند و منتخبین معرفی شدند.

معاون پژوهشی و فنآوری دانشگاه شهرکرد و دبیر ستاد استانی هفته پژوهش خطاب به استاندار گفت:  مبحث بین المللی شدن  دانشگاه های استان خیلی خوب در حال اتفاق افتادن است و نشان های بارز آن قرار گرفتن 12 نفر از اساتید دانشگاه های استان در زمره 2درصد دانشمندان برتر جهان است که افتخار بزرگی برای استان است.

دکتر محسن مبینی در ادامه با اشاره به  قرار گرفتن دانشگاه شهرکرد در رتبه بندی جهانی تایمز برای دومین سال متوالی گفت: ما شاهد رشد طرح های پژوهشی بین المللی،  چاپ مقالات مشترک با اساتید خارج از کشور  و شاهد حضور دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه شهرکرد هستیم که همه این موارد نشان می دهد که دانشگاه های ما خوشبختانه امروز به دانشگاه های بین المللی وارد شده اند و از طرفی نشان از ایجاد حس خودباوری در دانشگاه های استان است.

در پایان آیین اختتامیه هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری در بخش پژوهشگر برتر استان چهارمحال و بختیاری از 9 نفر  تجلیل شد که دکتر مرتضی بیاره، دکتر رسول میرعباسی، دکتر صادق شیریان، دکتر افسانه قانی و  دکتر علی روحانی از دانشگاه شهرکرد از برگزیدگان بودند.

در بخش پژوهشگران برتر بین‌المللی استان چهارمحال و بختیاری 12 نفر برگزیده شدندکه دکتر فایز رئیسی، دکتر مهدی قاسمی ورنامخواستی، دکتر بهزاد قاسمی، دکتر افشین احمدی ندوشن، دکتر یعقوب طادی، دکتر یاسر کیانی و دکتر عزیزالله فلاح از دانشگاه شهرکرد از برگزیدگان بودند.

در بخش پژوهشگران برتر دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری 2 نفر برگزیده شدند که امین بنی‌طالبی از دانشگاه شهرکرد از برگزیدگان بود.

در بخش پژوهشگران برتر  دستگاه‌های اجرایی استان چهارمحال و بختیاری 2 نفر برگزیده شدند که مهندس مهدی عبدالهی از دانشگاه شهرکرد از برگزیدگان بود.

در بخش فناوران برتردانشگاه‌های استان چهار محال و بختیاری 3 نفر برگزیده شدند که دکتر غلامرضا عرب از دانشگاه شهرکرد از برگزیدگان بود.

در بخش فناوران برترمراکز رشد  واحدهای فناوری و پارک‌ علم و فناوری استان چهار محال و بختیاری 3 نفر برگزیده شدند که سید متین غروی از مرکز رشد واحدهای فنآور دانشگاه شهرکرد  نیز از برگزیدگان بود.

در بخش فناوران شایسته تقدیر با محوریت مقابله با ویروس کرونا 10 نفر برگزیده شدند که  دکتر زهرا ایزدی، دکتر مصطفی شخصی نیایی، دکتر کریم مهنام و دکتر علی‌محمد احدی از دانشگاه شهرکرد از برگزیدگان بودند.

در بخش فناوران ویژه و برگزیده با محوریت مقابله با ویروس کرونا از 3 نفر و در بخش تحقیق و توسعه(R&D)  از 3 واحد برترتجلیل شد.

همچنین از ایده برتر دانشجویی، ایده برتر در بخش آزاد و3 ایده برتر دانش‌آموزی جشنواره ایده سبزکوه نیز تجلیل بعمل آمد.

شایان ذکر است ، هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری از 15 آذر به مدت یک هفته به صورت مجازی با اجرای برنامه های مختلف برگزار شد.