جمعه ٢٤ مرداد ١٣٩٩

شرکت مدیر مرکز رشد دانشگاه در سی و دومین جلسه مدیران مراکز رشد کشور

سی و دومین نشست مدیران مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه‌های سراسر کشور روز چهارشنبه ۲۵ دی‌ماه سال جاری به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٧ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٠:١٠

در این نشست مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ارائه ساختارهای اجرایی پیشنهادی در توسعه کارآفرینی، فناوری و نوآوری در مراکز دانشگاهی و پژوهشی، ارائه برنامه گرنت فناوری، خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی، مجوز هیئت امنا برای توسعه همکاری پارک‌ها و دانشگاه‌ها را از جمله موضوعات سی و دومین نشست مدیران مراکز رشد واحدهای فناور بیان کرد.

دکتر کشمیری، مخاطبین برنامه گرنت فناوری را فناوران و نوآوران فعال در دانشگاه‌ها و مراکز دانشگاهی خواند و گفت: حمایت از انجام پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با محتوای فناورانه و قابل تجاری‌سازی(گرنت جوانه)، حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی با محتوای قابل تجاری‌سازی اعضای هیئت علمی در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی(گرنت شکوفایی)، حمایت از فعالیت‌های شتابدهی و رشد شرکت‌های رویشی نوپا(گرنت رشد) محتوای برنامه گرنت فناوری هستند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در عین حال ایجاد زیر ساخت‌های مناسب برای شرکت‌های دانش‌بنیان و اجرایی شدن قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از نکات مثبت در حوزه کسب و کار نوآورانه دانست و اظهار کرد: بر این اساس، یکی از دغدغه‌های جدی ما پر رنگ کردن حوزه فناوری و نوآوری در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی است؛ چرا که امروزه شاهدیم که تصور عموم بر این است که پارک‌های فناوری مجموعه‌های جدایی از دانشگاه‌ها هستند.

دکتر کشمیری در ادامه صحبتهایش،گردش مالی ۴۳ پارک علم و فناوری ایجاد شده در کشور را ۱۰ هزار میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حوزه پارک‌ها، عدم اختصاص کامل اعتبارات است، ضمن آن که در لایحه بودجه سال جاری اعتبارات این پارک‌ها تنها ۶ درصد افزایش داشته است.

در ادامه روند برنامه های آتی دفتر فناوری وزارت عتف پیرامون توسعه فناوری تشریح و دیگران سخنرانان در این رابطه سخنانی را ایراد نمودند. این نشست با بازدید مدیران مراکز رشد از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری پارک علم و فناوری شریف پایان یافت.