چهارشنبه ٧ تیر ١٣٩٦

بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت حضور پر شور دانشگاهیان در راهپیمای روز جهانی قدس

دکتر شایان شامحمدی روز شنبه3 تیر 1396 باصدور بیانیه ای از حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در راهپیمای روز جهانی قدس تقدیر و تشکر کرد
بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روزجهانی قدس

دکتر شایان شامحمدی در بیانیه ای روز قدس را گرامی داشتند، متن بیانیه به این شرح می باشد: روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است؛ روز حکومت اسلامی است. امام خمینی (ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران روز جهانی قدس نامگذاری شده و این روز فرصتی است تا مسلمانان سراسر عالم ، انزجار خود را از سیاست های نژادپرستانه رژیم صهیونیستی اعلام کنند.
کسب رتبه 18 دانشگاه شهرکرد در تولید بیشترین مقالات یک درصد برتر ISI در میان دانشگاه های جامع کشور

دانشگاه شهرکرد در تولید بیشترین مقالات یک درصد برتر ISI در میان دانشگاه های جامع کشور رتبه 18 را کسب کرد.در تولید بیشترین مقالات یک درصد برتر ISI در میان دانشگاه های جامع کشور، دانشگاه شهرکرد رتبه 18 را کسب کرد.
برگزاری نشست هماهنگی رویداد متنا صنعت دردانشگاه شهرکرد

نشست هماهنگی برگزاری رویداد متنا صنعت دردانشگاه شهرکرد برگزار شد.صبح روز سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ نشست هماهنگی رویداد متنا، با حضور دکتر محمد فرامرزی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد، دکتر مجتبی بنیادیان رییس بنیاد ملی نخبگان استان و جمعی از روسای دانشکده ها ، مدیران گروه ها دانشگاه شهرکرد و مدیران مراکز رشد دانشگاه های استان برگزار شد.
برگزاری چهارمین گردهمایی تجلیل از خیرین حامی دانشگاه شهرکرد

به مناسبت روز خیّرین آموزش عالی و در مراسم جشن سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) ، با حضور دکتر شایان شامحمدی، رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از خیرین حامی دانشگاه و جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه، اساتید و کارکنان از خیّرین حامی دانشگاه شهرکرد تجلیل به عمل آمد.
بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت حملات تروریستی تهران

رییس دانشگاه شهرکرد در بیانیه ای حملات تروریستی تهران را محکوم و شهادت جمعی از هموطنان بی گناه در این حملات را تبریک و تسلیت گفت و برای آسیب دیدگان و مجروحان این حملات تروریستی آرزوی سلامتی و بهبودی کرد.
اعطای لوح تقدیر جایزه ملی محیط زیست ایران به دانشگاه شهرکرد

لوح تقدیر جایزه ملی محیط زیست ایران به دانشگاه شهرکرد اعطا گردید.همزمان با هفته محیط زیست، در مراسم دوازدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست ایران که در محل سازمان حفاظت محیط زیست کشور با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دکترمعصومه ابتکار معاون رییس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار شد، لوح تقدیر جایزه ملی محیط زیست ایران به نمایندگی از دانشگاه شهرکرد به دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد اعطا گردید.
ویژه برنامه سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در دانشگاه شهرکرد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد با اشاره به ساده زیستی و قدرت و اقتدار امام خمینی(ره) در برابر قدرت‌های پوشالی، ایشان را اسوه‌ای بی‌مانند دانست و افزود: امام خمینی (ره) نه تنها متعلق به مردم ایران بلکه امام تمام شیعیان و مسلمانان آزادیخواه و آزادگان جهان می‌باشند.
قرار گرفتن دانشگاه شهرکرد در رتبه 19 دانشگاه های جامع کشور از لحاظ میزان تولید کمی علم در سال 2016

بر اساس اطلاعات استخراج شده از پایگاه استنادی اسکوپوس(Scopus) در سال ۲۰۱۶، دانشگاه شهرکرد در رتبه ۱۹ دانشگاه های جامع کشور از لحاظ میزان تولید کمی علم قرار گرفت.
برگزاری ویژه برنامه های فرهنگی در دانشگاه شهرکرد به مناسبت ماه مبارک رمضان

به مناسبت ماه مبارک رمضان ویژه برنامه های فرهنگی متنوعی در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.
نشست معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد با عضو ارشد آکادمی سلطنتی کشور بلژیک

نشست هم اندیشی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد با عضو ارشد آکادمی سلطنتی پزشکی کشور بلژیک برگزار شد.
افتتاح ساختمان جدید مدیریت فناوری اطلاعات وارتباطات و رونمای از وب سایت و ایمیل جدید دانشگاه شهرکرد

ساختمان جدید مدیریت فنآوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شهرکرد افتتاح شد و از وب سایت و ایمیل جدید دانشگاه رونمایی شد.
برگزاری سومین نشست مدیران حقوقی دانشگاه های منطقه 6 کشور در دانشگاه شهرکرد

سومین نشست مدیران حقوقی دانشگاه های منطقه 6 کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری مراسم غبار روبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد

مراسم غبار روبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد، گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر برگزار شد.
برگزاری اولین نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در سال1396در دانشگاه شهرکرد

اولین نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در سال 1396در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
عکس روز

آلبوم عکس دانشگاه