یکشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٦

ارتقا مرتبه علمی 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد

بر اساس تصمیمات هیات ممیزه دانشگاه شهرکرد ۵ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه، ارتقا مرتبه علمی یافتند.
نشست معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور با مسئولین دانشگاه شهرکرد

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور با مسئولین دانشگاه شهرکرد دیدار و گفتگو کرد.
فارغ التحصیلی اولین گروه از دانشجویان دکترای فیزیک ماده چگال دانشگاه شهرکرد

اولین گروه از دانشجویان دکترای فیزیک ماده چگال دانشگاه شهرکرد با دفاع از پایان نامه خود فارغ التحصیل شدند.
افزایش سطح امکانات رفاهی - صنفی دانشجویان دانشگاه شهرکرد

سطح کیفی امکانات رفاهی- صنفی دانشجویان دانشگاه شهرکرد ارتقا پیدا کرد.
دیدار جمعی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با خانواده شهید مدافع حرم

جمعی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با خانواده شهید مدافع حرم احمد قاسمی کرانی دیدار و از خانواده وی دلجویی نمودند.
برگزاری تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد نسبت به سخنان گستاخانه رییس جمهور آمریکا

تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد نسبت به سخنان گستاخانه رییس جمهور آمریکا برگزار شد.
امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و دانشگاه کارلتون کانادا

تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و دانشگاه کارلتون کانادا به امضا رسید.
حضور کارکنان بسیجی دانشگاه شهرکرد در میدان تیر سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری

کارکنان بسیجی دانشگاه شهرکرد جهت حفظ آمادگی رزمی و دفاعی، در میدان تیر سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری حضور یافتند.
برگزاری انتخابات شورای کارکنان دانشگاه شهرکرد

انتخابات شورای کارکنان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
تدوین سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان چهارمحال و بختیاری توسط دانشگاه شهرکرد

سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان چهارمحال و بختیاری توسط دانشگاه شهرکرد تدوین می‌شود.
دانشگاه شهرکرد در جمع مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی دنیا

دانشگاه شهرکرد برای نخستین بار در جمع مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی دنیا جای گرفت.
پایان چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد

چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد با معرفی چهره‌ی ماندگار مهندسی مواد و تجلیل از آثار برگزیده پایان یافت.
آغاز چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد

چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد آغاز به کار کرد.
برگزاری آیین رسمی آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه شهرکرد

آیین رسمی آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه شهرکرد با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
درآمد اختصاصی، کارآفرینی و توسعه‌ی ارتباطات مهم‌ترین ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم

دکتر حسین عسکریان ابیانه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری در آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه شهرکرد درآمد اختصاصی، کارآفرینی و توسعه‌ی ارتباطات بین‌المللی را مهم‌ترین ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم عنوان کرد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها