چهارشنبه ١ شهريور ١٣٩٦

برگزاری نشست خبری دبیران سومین کنفرانس علوم جانوری دردانشگاه شهرکرد

نشست خبری دبیران سومین کنفرانس علوم جانوری دردانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران

تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به امضا رسید.
تفاهم نامه همکاری مشترک مرکز تحقیقات منابع آب دانشگاه شهرکرد و جهاد دانشگاهی استان چهار محال و بختیاری

تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و جهاد دانشگاهی استان چهار محال و بختیاری به امضا رسید.
برگزاری ششمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۶ کشور در دانشگاه شهرکرد

ششمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۶ کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روزخبرنگار

رئیس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی، ۱۷ مرداد روز خبرنگار را تبریک گفت.
امضای موافقت نامه مشترک معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری و دانشگاه شهرکرد

موافقت نامه تخصیص و اعطای وجوه حمایتی بابت حمایت از مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد بین معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری و دانشگاه شهرکرد امضا شد.
بازدید رییس دانشگاه شهرکرد از مرکز جهاد دانشگاهی استان چهار محال و بختیاری

دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد از مرکزجهاد دانشگاهی چهار محال و بختیاری بازدید کرد.
برگزاری دوره توانمندسازی سرگروه های حلقه صالحین بسیج ادارات کل استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

دوره توانمندسازی سرگروه های حلقه صالحین بسیج ادارات کل استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد در حال برگزاری است.
نمایه مقاله های انگلیسی سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران

مقاله های انگلیسی سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در وب سایت مؤسسه بین المللی مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) نمایه شد.
انتصاب سرپرست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و سرپرست گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد، سرپرست آزمایشگاه مرکزی و سرپرست گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه را منصوب کرد.
قرار گرفتن دانشگاه شهرکرددرفهرست دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا

دانشگاه شهرکرد برای اولین بار در فهرست دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا قرار گرفت
برگزاری سومین کنفرانس ملی علوم جانوری در دانشگاه شهرکرد

سومین کنفرانس ملی علوم جانوری در دانشگاه شهرکرد اوایل شهریورماه برگزار می شود.
برگزاری دومین نشست اعضای قرارگاه راهیان‌نور استان چهارمحال و بختیاری دردانشگاه شهرکرد

دومین نشست اعضای قرارگاه راهیان‌نور استان چهارمحال و بختیاری دردانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با سامانه ملی تله بدافزار توسط مرکز آپای دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با سامانه ملی تله بدافزار توسط مرکز آپای دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
انتصاب سرپرست معاونت طرح و برنامه، سرپرست معاونت پژوهشی و مشاور رییس دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد سرپرست معاونت طرح و برنامه، سرپرست معاونت پژوهشی و مشاور رییس را منصوب کرد.
عکس روز

آلبوم عکس دانشگاه