پنج شنبه ٢٨ تیر ١٣٩٧

بازدید رییس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از دانشگاه شهرکرد

رییس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.
رونمایی از سه دستاورد فناوری اطلاعات: مرکز محاسبات سریع، اولین سامانه جامع رصد وضیعت اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و اتصال دانشگاه شهرکرد به شبکه علمی کشور به‌عنوان اولین دانشگاه منطقه 6

از سه دستاورد فناوری اطلاعات: مرکز محاسبات سریع، اولین سامانه جامع رصد وضیعت اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و اتصال دانشگاه شهرکرد به شبکه علمی کشور به‌عنوان اولین دانشگاه منطقه 6 رونمایی شد.
کمبود دویست خوابگاه دانشجویی در کشور

مهندس ذوالفقار یزدان مهر گفت: دویست خوابگاه دانشجویی در کشور کمبود داریم.
کمبود دویست خوابگاه دانشجویی در کشور
نگاه ویژه به دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری

دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد خواستار نگاه ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و وزارت علوم تحقیقات و فنآوری به دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری شد.
نگاه ویژه به دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری

دکتر محمدرضا عارف گفت: استان چهارمحال و بختیاری باید وضعیت مطلوب‌تری در توسعه علمی و فناوری کشور داشته باشد.
استان  چهارمحال و بختیاری باید وضعیت مطلوب‌تری در توسعه علمی و فناوری کشور داشته باشد.
دانشگاه شهرکرد، دانشگاه مادر و محور استان چهارمحال و بختیاری

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: دانشگاه شهرکرد، دانشگاه مادر و محور استان چهارمحال و بختیاری است و باید تقویت شود و ما این کار را انجام می‌دهیم.
دانشگاه شهرکرد، دانشگاه مادر و محور استان چهارمحال و بختیاری
برگزاری کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فنآوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری

کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فنآوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
برگزاری کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فنآوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری
نشست صمیمی اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی، جمعی از معاونین و مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و روسای دانشگاه‌های استا

اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ، مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی، جمعی از معاونین و مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و روسای دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری دیدار با نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری دیدار و گفتگو کردند.
انتصاب مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان چهارمحال و بختیاری

مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان چهارمحال و بختیاری منصوب شد.
انتصاب مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان چهارمحال و بختیاری
ارتقا مرتبه علمی 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد

بر اساس تصمیمات هیات ممیزه دانشگاه شهرکرد 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه، ارتقا مرتبه علمی یافتند.
ارتقا مرتبه علمی 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد
امضای تفاهم ‌نامه همکاری دانشگاه شهرکرد و دانشگاه مذاهب اسلامی

تفاهم ‌نامه همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و دانشگاه مذاهب اسلامی امضا شد.
امضای تفاهم ‌نامه همکاری دانشگاه شهرکرد و دانشگاه مذاهب اسلامی
برگزاری نشست کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در استان چهار محال و بختیاری

نشست کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در استان چهار محال و بختیاری برگزار شد.
بازدید سرپرست دانشگاه شهرکرد از اداره تربیت بدنی و امکانات ورزشی دانشگاه

سرپرست دانشگاه شهرکرد از اداره تربیت بدنی و امکانات ورزشی دانشگاه بازدید کرد.
بازدید سرپرست دانشگاه شهرکرد از اداره تربیت بدنی و امکانات ورزشی دانشگاه
برگزاری نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

نشست صمیمانه سرپرست دانشگاه شهرکرد با رییس و مدیران گروه‌های دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها