یکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦

بازدید قائم‌مقام صندوق رفاه دانشجویان کشور از سلف سرویس دانشجویان دانشگاه شهرکرد

قائم‌مقام صندوق رفاه دانشجویان کشور ضمن بازدید از سلف سرویس دانشگاه شهرکرد در جریان امکانات رفاهی دانشجویی دانشجویان این دانشگاه قرار گرفت.
برگزاری نشست هماهنگی مانور چندمنظوره‌ی امداد و نجات در دانشگاه شهرکرد

نشست هماهنگی مانور چند منظوره‌ی امداد و نجات با حضور قائم‌مقام رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
چاپ کتاب "در جستجوی ملک سلیمان " توسط عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد

کتاب " در جستجوی ملک سلیمان " تألیف دکتر شهرام محمدی استاد گروه اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی دانشگاه شهرکرد چاپ و منتشر شد.
برگزاری کارگاه آموزشی امداد و نجات در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی امداد و نجات با هدف آموزش مقابله با حوادث و بلایای طبیعی و مدیریت بحران در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه شهرکرد به زلزله زدگان زلزله غرب کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد در پیامی به زلزله زدگان غرب کشور تسلیت گفت.متن پیام بدین شرح است:
دیدار و گفتگوی شهردار شهرکرد با مسئولان دانشگاه شهرکرد

شهردار شهرکرد با مسئولان دانشگاه شهرکرد دیدار و گفتگو کرد.
انتصاب مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهرکرد به‌عنوان مشاور فرهنگی مجموعه‌ی فرهنگی ورزشی شهید کشوری

کامران صفری مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهرکرد به‌عنوان مشاور فرهنگی مجموعه‌ی فرهنگی ورزشی شهید کشوری منصوب شد.
امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری دانشگاه شهرکرد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور

تفاهم‌نامه‌ی همکاری دانشگاه شهرکرد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور به امضا رسید.
بهره‌گیری از تولیدات فکری مهم‌ترین راهکار پیشتازی در علم و فناوری

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور: بهره‌گیری از تولیدات فکری را مهم‌ترین راهکار پیشتازی در علم و فناوری عنوان کرد.
نشست صمیمانه‌ی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با رئیس دانشگاه شهرکرد

دکتر نصرت‌ا... ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در نشستی صمیمانه‌ با رئیس دانشگاه شهرکرد دیدار و گفتگو کردند.
برگزاری نشست خبری دومین جشنواره‌ی ایده‌ی سبزکوه استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد در نشست خبری دومین جشنواره‌ی ایده‌ی سبزکوه استان چهارمحال و بختیاری جهت دریافت ایده‌های مفید از سراسر استان اعلام آمادگی کرد.
حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در مراسم تشییع پیکر شهدای دفاع مقدس

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد همگام با آحاد مردم استان چهارمحال و بختیاری، با حضور در مراسم تشییع پیکر شهدای دفاع مقدس، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل تجدید میثاق کردند.
حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در راهپیمایی 13 آبان

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد هم‌گام با آحاد ملت ایران در راهپیمایی 13 آبان‌، فریاد استکبارستیزی سر دادند.
معارفه‌ی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر دانشگاه شهرکرد

جلسه‌ی معارفه‌ی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
اختتامیه‌ی جشنواره‌ی درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه شهرکرد

جشنواره‌ی درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه شهرکرد با معرفی انجمن علمی برگزیده به کار خود پایان داد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها