یکشنبه ١٧ اسفند ١٣٩٩

معاونت فرهنگی و اجتماعی :

زمستانه همراه با ویژه برنامه نودانشجویان

زمستانه همراه با ویژه برنامه نو دانشجویان توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.
تاریخ انتشار: ٢٣ دی ١٣٩٩ ساعت ١٢:٣

برنامه برخط (آنلاین) زمستانه همراه با ویژه برنامه نو دانشجویان ۱ دیماه ۱۳۹۹ توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی، با حضور دکتر کریمی رییس محترم دانشگاه، حجت الاسلام دکتر صفی نماینده محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر طهماسبی معاون محترم دانشجویی، دکتر سعیدی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی، دکتر درخشنده مدیر محترم برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی ، مهندس خورشیدی مدیر محترم حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مسئولین محترم دانشگاه برگزار شد.

در این ویژه برنامه، برنامه های متنوع فرهنگی ( تئاتر، موسیقی بختیاری، شاهنامه خوانی، موسیقی محلی دهکردی) برگزار شد.

در پایان از پرستاران گرامی، سرکار خانم امانی و جناب آقای قائد امینی به نیابت از کادر درمان و پرستاران استان تقدیر به عمل آمد.

از آقای دکتر طهماسبیان معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و آقای دکتر مسعودی رییس محترم دانشکده پرستاری شهرکرد نیز تقدیر شد.