چهارشنبه ١٣ اسفند ١٣٩٩

معاونت فرهنگی و اجتماعی :

جلسه پرسش و پاسخ با حضور هیات رئیسه

جلسه پرسش و پاسخ با نمایندگان دانشجویان با حضور هیات رئیسه دانشگاه شهرکرد
تاریخ انتشار: ٢٣ دی ١٣٩٩ ساعت ١٢:٥١

جلسه پرسش و پاسخ با حضور هیات رئیسه دانشگاه شهرکرد به صورت برخط پیرو درخواست دانشجویان در برنامه بزرگداشت روز دانشجو برگزار گردید.

نمایندگان دانشجویان( دبیران تشکل های اسلامی- دبیر شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشجویی- نماینده کانون های فرهنگی و نماینده هیات دانشجویی 14 معصوم) از دانشجویان درخواست نمودند تا موارد خود را از طریق کانال ها و گروه های دانشجویی مطرح نموده و نمایندگان آن ها در جلسه پرسش و پاسخ بیان نمایند.

در ابتدا آیاتی چند از قرآن مجید تلاوت و جلسه رسما آغاز شد.

نمایندگان دانشجویان سوالات خود را از معاون پژوهش و فناوری مطرح و آقای دکتر مبینی به سوالات با ارائه پاور پونت پاسخ دادند، سپس سوالات از معاون دانشجویی مطرح و آقای دکتر طهماسبی به سوالات پاسخ داده، در ادامه از معاونت فرهنگی و اجتماعی سوالات مطرح و آقای دکتر سعیدی پاسخ داده و سوالات مربوط به آموزش را آقای دکتر مشتاقی و و همچنین مدیر امور فناوری و اطلاعات آقای دکتر خسروی در خصوص برگزاری آزمون های پایان ترم پاسخگوی موارد مطرح شده بودند.

در ادامه جناب حجت الاسلام دکتر صفی بیاناتی در خصوص سوالات دانشجویان مطرح و در پایان رییس محترم دانشگاه ضمن جمع بندی مطالب و پاسخ نهایی به سوالات از حضور نمایندگان دانشجویان تقدیر و تشکر نمودند.

این جلسه به مدت 4 ساعت در بستر ادوبی کانکت برگزار شد.