معاونت فرهنگی و اجتماعی :

انتشار اولین شماره نشریه فرهنگ دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهرکرد اولین شماره گاهنامه فرهنگ دانشگاه را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ٠٦ بهمن ١٣٩٩ ساعت ١٠:٢٦

به گزارش معاونت فرهنگی واجتماعی، سخن مدیر مسئول آقای دکتر کرامت الله سعیدی، سخن سردبیر آقای دکتر یاسر درخشنده، کووید ۱۹ تجدد و سرمایه های اجتماعی و فرهنگی، کرونا، توئیتر، احساسات، ماسک/ مد/ اقتصاد، چگونه یک ویروس زندگی ما را برای همیشه تغییر داد، ورزش در دوران کرونا، فضیلت گشوده ذهنی و چالشهای عصر کرونا، دین و کرونا، کرونا فرصتی برای استارت آپ ها، فرهنگ مشکوک به کروناست از جمله سر فصل های منتشر شده در این نشریه است.

دو مصاحبه با اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد، گزارش ویژه برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی، نگاهی گذرا به فعالیت کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی، تشکل های اسلامی، نشریات دانشگاهی، انجمن های علمی دانشگاه شهرکرد دیگر مطالب نشریه تحلیلی، خبری فرهنگ دانشگاه به صاحب امتیازی معاونت فرهنگی و اجتماعی را تشکیل می دهد.

در بخشی از سخن دکتر سعیدی در گاهنامه فرهنگ دانشگاه می خوانیم:"...فعالیت در عرصه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها از سوی دانشگاهیان همانند حوزه های پژوهش و آموزش تاثیرگذار و مهم است و باید در این عرصه نگاه ویژه ای به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی صورت گیرد؛ زیرا نقش عرصه فرهنگ برای دانشگاه و جامعه انکار ناپذیر و ضروری است...."

دکتر درخشنده در این گاهنامه به کرونا به مثابه فرصتی جهت رشد فعالیت های فرهنگی در فضای مجازی نگریسته و و به مهمترین فعالیت های معاونت فرهنگی - اجتماعی در بستر مجازی اشاره نمود.

شماره اول این گاهنامه تحلیلی، خبری در دی ماه ۱۳۹۹ منتشر گردید.  نشریه فرهنگ دانشگاه