معاونت فرهنگی و اجتماعی :

ویژه برنامه دهه فجر

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهرکرد ویژه برنامه ای را به مناسبت دهه فجر برگزار نمود.
تاریخ انتشار: ٢٧ بهمن ١٣٩٩ ساعت ١١:٥١

ویژه برنامه دهه فجر در سالن فارابی دانشگاه شهرکرد مورخ 19 بهمن ماه سال 1399 از ساعت 7 الی 9 شب،  برگزار گردید.

با عنایت به روند شیوع ویروس کرونا در سال 98 و محدودیت های اعمال شده در برگزاری همایشات و جلسات، تصمیم بر برگزاری اختتامیه جشنواره ققنوس سال 98 همراه با این برنامه گرفته شد.

در این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی، سرهنگ دوم پاسدار مرتضی کریمی، فرماندهی ناحیه بسیج دانشجویی استان به عنوان میزبان برنامه ضمن عرض خوشامد خدمت مهمانانی که حضورا در سالن تشریف داشتند، به بیان اهمیت انقلاب اسلامی و الگو سازی انقلاب اسلامی ایران جهت تشکیل تمدن نوین اسلامی پرداختند.

با عنایت به دستورالعمل های بهداشتی ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت، این برنامه با حضور تعداد بسیار کم از مهمانان (حدودا 40 نفر) برگزار گردید و بیشتر بازدیدکنندگان این برنامه از طریق فضای مجازی برنامه را دنبال می کردند. لازم به ذکر است این برنامه به صورت زنده برای تمامی دانشجویان دانشگاه شهرکرد از طریق سایت داخلی دانشگاه و پیچ اینستاگرام جشنواره ققنوس مذکور پخش گردید.

در کنار اجرای نمایش طنز توسط آقایان راد و طاهری تحت عنوان (نمایش طنز مش عیدی) ، آقای رفیعی، رتبه ی اول شعر در جشنواره ققنوس و آقای داوود رحیمی، از شاعران بنام کشوری به شعر خوانی با عناوین طنز، انقلاب اسلامی و در مدح حضرت زهرا (س) پرداختند.

از دیگر برنامه های این جشن می توان به ارتباط زنده ی تصویری با جناب آقای محمد رضا بورونی، تهیه کننده مستند پرزیدنت آکتور سینما و مستند ایکسونامی اشاره کرد. در این قسمت جناب آقای بورونی ضمن تاکید بر تشویق جوانان به پرداختن به هنر و ساخت مستند ، گزارشاتی از ساخت این دو مستند و لزوم مطالبه گری در قشر دانشجو را بیان داشتند.

در قسمت های پایانی این برنامه یکی دیگر از برگزیدگان جشنواره ی ققنوس در بخش پادکست، سرکار خانم پسند، پادکست زنده ای را با موضوع انقلاب اسلامی ایران و میلاد حضرت زهرا اجرا کردند.

در پایان این برنامه از برگزیدگان جشنواره ی ققنوس در بخش های طراحی، نقاشی، شعر، پادکست، سرود، خوشنویسی و متن ادبی تقدیر به عمل آمد.