برگزاري جلسه ستاد رفاهي دانشگاه

کد رویداد: ٣٤
تاریخ رویداد: ١٣ دی ١٣٩٦ ساعت ١٤:٠

اولين جلسه ستاد رفاهي دانشگاه در سال ۱۳۹۶روز چهارشنبه ۱۳ دي ۱۳۹۶ با حضور اعضاي جديد اين ستاد برگزار شد. دكتر شجاع قرباني معاون اداري و مالي و مديريت منابع و رييس ستاد رفاهي دانشگاه طي سخناني ضمن خوش آمدگويي به اعضا، ابراز اميدواري كرد كه اين جلسات به صورت مستمر برگزار شده و بتواند در ارتقاي خدمات رفاهي به كليه اعضاي هيأت علمي و غير هيأت علمي مفيد واقع شود. در اين جلسه وضعيت هزينه مهمانسراهاي دانشگاه (مجتمع ياس و شقايق، مهمانسراي تهران و انزلي) و اجاره بهاي منازل سازماني براي اعضاي هيات علمي و غيرهيات علمي در سال ۱۳۹۷ مورد بررسي قرار گرفته است كه براي تصويب و اجراي نهايي به هيأت رئيسه دانشگاه ابلاغ مي شود. همچنين مقرر گرديد اعضاي محترم ستاد رفاهي، پيشنهادات خود در رابطه با تفاهم­نامه دانشگاه با فروشگاههاي معتبر و همچنين بررسي امكان مبادله مهمانسراها با ديگر ارگانها را به دبير ستاد ارسال نموده و در جلسه آتي ستاد رفاهي، مطرح شود.

گفتني است، اين ستاد ۱۷ عضو دارد كه شامل معاون اداري، مالي و مديريت منابع (رئيس ستاد)، سرپرست اداره رفاهي (دبير ستاد)، سرپرست امور اداري، نمايندگان دانشكده­ها و نمايندگان كاركنان غيرهيات علمي دانشگاه است.