Home   /   Contact us

فارسی   /   Mobile

Saturday 26 September 2020




Maryam Abbasvali

Assistant Professor

Food Hygiene and Quality Control

Faculty of Veterinary Medicine

Tel: 03832324401

abbasvali@sku.ac.ir

Click to view the complete profile


Research Interest

Academic Resume
   Phd, , Shiraz University, Iran، Graduation Date: 2010
   Professional Phd, , Shiraz University, Iran، Graduation Date: 2002

Publications
International Journal
1. وحيد محمدي مهدي قاسمي ورنامخواستي رحيم ابراهيمي مريم عباس والي , Ultrasonic techniques for the milk production industry ,
2. , Effect of olive leaf extracts on Salmonella typhimurium ,
3. , The effects of aqueous and alcoholic saffron (Crocus sativus) tepal extracts on quality and shelf-life of pacific white shrimp (Litopeneous vannamei) during iced storage ,
4. , Effect of electrical stimulation and ageing on postmortem changes and meat quality in sheep ,
5. , Effects of Medium-Voltage Electrical Stimulation on Postmortem Changes in Fat-Tailed Sheep ,
6. , First Detection of Sarcocystis hirsuta from Cattle in Iran ,
7. , Effect of leaf extract of olive (Olea europaea) cultivars on Staphylococcus aureus ,
8. , Antibacterial Impact of Methanol Extract (Eryngium Caeruleum) on Escherichia Coli and Staphylococcus Aureus in a Food Model at ۴ °C ,
Research Journal
٩. وحيد محمدي رحيم ابراهيمي مهدي قاسمي ورنامخواستي مريم عباس والي , مدل‌سازي تشخيص فراصوتي آلودگي پاکت‌هاي شير UHT به باکتري Escherichia coli با شبکه عصبي مصنوعي ,
١٠. وحيد محمدي رحيم ابراهيمي مهدي قاسمي ورنامخواستي مريم عباس والي علي لحيمگرزاده, تشخيص آلودگي ميكروبي پاكت هاي شير UHT با استفاده از سيستم فراصوت ,
١١. حمدالله مشتاقي فاطمه اميني جويي مريم عباس والي, اثر عصاره متانولي نعناع و چوچاق بر باکتري استافيلوکوکوس اورئوس در پنير سويا در دماي ۱۵ درجه سانتي گراد ,
١٢. مريم عباس والي عزيزالله ابراهيمي فاطمه شهرياري گشينگاني, بررسي اثر مهاري نانو ذره اكسيد روي درتشکيل بيوفيلم برخي باکتري‌هاي بيماريزاي غذازاد ,
١٣. مجتبي بنياديان مجتبي رجبيان مريم عباس والي , بررسي خصوصيات ضد باکتريايي اسانس هاي گياه کاکوتي کوهي ,
١٤. حمدالله مشتاقي ليلا جمشيدي مريم عباس والي, اثر افزودن پودر آبپنير بر فعاليت آغازگرها، ويژگيهاي فيزيکي- شيميايي و حسي ماست توليدي ,
15. حمدالله مشتاقي / سميرا قرباني / مريم عباس والي / سيد شهرام شكرفروش/ حميدرضا قيصري/ فاطمه صداقتي, In vitro toxicological assessment of MgO and Silica Nanoparticle ,
١٦. , بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران بخش اول: شیر و فراورده های آن ,
١٧. , بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران بخش دوم: گوشت و فراورده های گوشتی ,
١٨. , بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران بخش سوم: غذاهای دریایی ,
١٩. , مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus criaria L) بر باکتری اشریشیا کولای در شرایط آزمایشگاهی ,
٢٠. , بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماریزا در ایران، بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ ,
٢١. , اثر بسته‌بندی بر برخی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال ,
٢٢. , مقایسه اثر ضد باکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس ,
٢٣. , بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیاکلای ,
٢٤. , استاندارد کردن روش الیزای نقطه‌ای برای تشخیص بروسلوز گوسفند و مقایسه آن با روش‌های سرولوژیک ,
٢٥. , بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه عرضه شده در بازار اصفهان ,
٢٦. , بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ های صنعتی مصرفی شیراز ,
27. , Inhibitory Effect of Echinophora platyloba Essential Oil on Aspergillus flavus in Culture Media and Cheese ,
International Conference
28. مريم عباس والي, Potential of lactic acid bacteria in aflatoxin risk mitigation ,
29. مريم عباس والي عزيزالله ابراهيمي فاطمه شهرياري گشينگاني, ANTIMICROBIAL AND ANTI-BIOFILM FORMATION ACTIVITIES OF ZINC OXIDE NANOPARTICLES ON STAPHYLOCOCCUS AUREUS ,
30. مريم عباس والي عزيزالله ابراهيمي فاطمه شهرياري گشينگاني, ANTIBACTERIAL ACTIVITY AND INHIBITORY EFFECT OF ZINC OXIDE NANOPARTICLE ON ESCHERICHIA COLI BIOFILM FORMATION ,
31. فاطمه اميني جوني حمدالله مشتاقي مريم عباس والي, اثرآنتي باکتريال عصاره متانولي چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشريشياکلي و استافيلوکوکوس اورئوس دريک مدل غذايي در دماي ۴ درجه سانتيگراد ,
32. مريم عباس والي فهيمه محمودي حمدالله مشتاقي, Effect of active edible coating on microbial properties of rainbow trout (Onchorynchus mykyss) during chilled storage ,
33. مريم عباس والي صديقه رحيمي حمدالله مشتاقي, Effect of polylysine and carrageenan coating on microbial properties of rainbow trout (Onchorynchus mykyss) during chilled storage at ۴?C ,
34. مريم عباس والي ندا وهابي انارکي مجتبي بنياديان, Effect of E-poly-lysine to extend shelf life of ready-to-eat turkey breast ,
35. مريم عباس والي, Standardization and evaluation of Dot-Eliza for diagnosis of brucellosis in sheep ,
36. مريم عباس والي سيد شهرام شکرفروش محمود امين لاري, Combination Effects of Low Voltage Electrical Stimulation and Postmortem Temperature Conditioning on Meat Quality of the Iranian Fat Tailed Sheep ,
37. مريم عباس والي سيد شهرام شکرفروش محمود امين لاري, Effects of Electrical Stimulation on Total Calpain Activity and Quality Characteristics of Iranian Fat-Tailed Sheep Carcasses ,
38. مريم عباس والي سيد شهرام شکرفروش محمود امين لاري, Effects of Different Early Postmortem Rigor Temperature on Postmortem Changes and Meat Quality of Iranian Fat-tailed Sheep Carcasses ,
39. مريم عباس والي , Effects of Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Gutted Rainbow Trout (Oncorynchus mykiss) Stored at ۳ ,
40. مريم عباس والي محمود اسماعيلي کوتمهر حمدالله مشتاقي, Comparison of antimicrobial activity of four varieties of olive (Olea europaea L.) leaf extract against Staphylococcus aureus ,
41. مريم عباس والي محمود اسماعيلي کوتمهر حمدالله مشتاقي, In vitro antimicrobial properties of four varieties of olive (Olea europaea L.) leaf extract against Salmonella typhymurium ,
42. مريم عباس والي افشين رعنايي حمدالله مشتاقي, Antimicrobial properties of aqueous and hydroalcoholic saffron (Crocus sativus L.) petal extracts ,
43. امين نعمت الهي مريم عباس والي پروين محسني سي سخت فاطمه رهبري فريبا نازپور, Study of antibiotic resistant of Aeromonashydrophila causative agent of Haemorrhagic septicemia in freshwater Angelfish ,
National Conference
٤٤. مريم عباس والي افشين رعنايي, نقش صنايع غذايي و تاثير آن بر اصلاح الگوي مصرف و مديريت تغذيه جامعه ,
٤٥. مريم عباس والي افشين رعنايي, كاربرد تكنولوژي ميدانهاي الكتريكي پالسي (Pulsed Electric Fields) در فراوري مواد غذايي ,
٤٦. مريم عباس والي مريم ميرزايي لعيا محمدتقي پور, بررسي كاربرد Bioremediation (بهينه سازي زيستي) در مديريت پسماندهاي مواد غذايي ,
٤٧. سيد شهرام شکرفروش نور دهر رکني سيد محمد مهدي کيايي گيتي کريم سيد مهدي رضوي روحاني مريم عباس والي, مروري بر آلودگي گوشت دام و طيور به باكتريهاي بيماريزا در ايران ,
٤٨. مريم عباس والي سميه يعقوبي الهه عسگري آزاده شفائي, بكارگيري فرآيند ماوراي صوت در صنايع غذايي ,
٤٩. مريم عباس والي ستار بهمني نيا, مقايسه اثر آنتي‌اكسيداني عصاره اتانولي برگ زيتون چهار رقم شيراز، دزفول، زرد و روغني ,
٥٠. مريم عباس والي افشين رعنايي, بررسي ويژگيهاي آنتي‌اكسيداني عصاره‌هاي آبي و الكلي گلبرگ زعفران ,
٥١. مريم عباس والي, پرورش مگس‌هاي عامل مياز و به كارگيري آن‌ها در درمان زخم‌هاي مقاوم به درمان ,
٥٢. سامان معيني مريم عباس والي الهه معيني سميرا قرباني, بررسي اثرات زيست محيطي ناشي از تجمع هيدروكربن هاي نفتي و امنيت غذايي ,
٥٣. سميرا قرباني مريم عباس والي الهه معيني الهام سرمست قهفرخي, فلزات سنگين آلاينده‌هاي زيست محيطي و امنيت غذايي ,
٥٤. مريم عباس والي فاطمه عندليب, كاربرد فنآوري نانو در بسته بندي مواد غذايي ,
٥٥. مريم عباس والي فاطمه عندليب, غذاهاي ارگانيك ,
٥٦. مريم عباس والي, توسعه صنعت فرآوري شير از ضروريات استان ,
٥٧. مريم عباس والي, بسته‌بندي فعال و هوشمند مواد غذايي ,
٥٨. مريم عباس والي, كاربرد بيونانوكامپوزيت‌ها در بسته‌بندي مواد غذايي ,
٥٩. مريم عباس والي, نانو حسگر‌هاي زيستي در صنايع غذايي ,
٦٠. مريم عباس والي, اثرات باقيمانده آفت‌كش‌هاي كشاورزي بر سلامت مصرف كننده و لزوم جايگزيني آفت‌كش‌هاي بيولوژيك با آن‌ها ,
٦١. مريم عباس والي, روشهاي مهار آنزيم پلي فنول اکسيداز و پيشگيري از عارضه لکه سياه در ميگو ,
٦٢. مريم عباس والي, کاربردهاي سيستم بويايي الکترونيکي در کنترل کيفيت مواد غذايي ,
63. مريم عباس والي, Tea extracts as antioxidants for food preservation ,
64. مريم عباس والي, Antimicrobial activity of endophytes from medicinal plants ,
٦٥. مريم عباس والي, استفاده از نگهدارنده هاي طبيعي در افزايش مدت زمان ماندگاري روغن هاي گياهي ,
٦٦. مريم عباس والي, باسيلوس کواگولانس به عنوان يک پروبيوتيک ارزشمند ,
٦٧. مريم عباس والي, استفاده از پلي لايزين به عنوان يک ترکيب ضد ميکروب طبيعي ,
٦٨. الهه معيني مريم عباس والي سميرا قرباني الهام سرمست قهفرخي, كاربرد تركيبات طبيعي در جهت كاهش نگهدارنده هاي سنتزي و توليد غذاي سالم ,
٦٩. الهه معيني مريم عباس والي سميرا قرباني الهام سرمست قهفرخي, شناسايي راههاي ورود باكتريوفاژها به كارخانه هاي لبنياتي و روشهاي تشخيصي آنها ,
٧٠. سميرا قرباني مريم عباس والي الهه معيني الهام سرمست قهفرخي, كنترل باكتريوفاژها در فرآورده هاي لبني تخميري ,
٧١. الهام سرمست قهفرخي مريم عباس والي الهه معيني سميرا قرباني, تاثير روشهاي فرآوري بر آلرژن هاي غذايي ,
٧٢. مريم عباس والي, استفاده از ذرات نانو در جلوگيري از تشكيل بيوفيلم باكتري هاي بيماريزاي غذازاد ,
٧٣. مريم عباس والي صديقه رحيمي حمدالله مشتاقي, تاثير پلي‌لايزين و پوشش کاراگينان بر ويژگي¬هاي شيميايي ماهي قزل‌آلاي رنگين کمان نگهداري شده در ۴ درجه سانتي¬گراد ,
٧٤. مريم عباس والي فهيمه محمودي حمدالله مشتاقي, تاثير پوشش خوراکي فعال کاراگينان غني شده با عصاره برگ زيتون بر ويژگي¬هاي شيميايي ماهي قزل آلاي رنگين کمان نگهداري شده در ۴ درجه سانتي گراد ,
75. مريم عباس والي بنفشه مستغاثي, Evaluation of acetone extract of olive (Olea europaea L.) leaf on soybean oil oxidation ,
76. مريم عباس والي محبوبه نادري بلداجي, Investigation of the antioxidative effect of hidroalcoholic extract of olive (Olea europaea L.) leaves on oxidative stability of soybean oil ,



Books



Honors









All rights belong to Shahrekord University