پنج شنبه ٢٢ شهريور ١٤٠٣






عزیزاله فلاح مهرجردی

استاد تمام

بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی

دانشکده دامپزشکی

تلفن: 03814424427

fallah-az@vet.sku.ac.ir

دفتر کار مجازی

زمینه های تحقیقاتی
   بسته بندی فعال مواد غذایی
   سم شناسی مواد غذایی
   فلزات سنگین در مواد غذایی



سوابق تحصیلی
   دکتری، دامپزشکی، دانشگاه ارومیه، ایران ، تاريخ فارغ التحصيلی: ١٣٨٧
   دکترای حرفه ای، دامپزشکی، دانشگاه شهید باهنر ، ایران ، تاريخ فارغ التحصيلی: ١٣٧٩

مقالات
International Journal
1. [61] Taghizadeh, E., Barati, F., Fallah, A. A., Hemmatzadeh-Dastgerdi, M., & Nejabati, M. S. (2024). , Estrogens improve the pregnancy rate in cattle: A review and meta-analysis. , Theriogenology, 220, 35–42.
2. Azari, R., Yousefi, M. H., Fallah, A. A., Mohammadi, A. A., Nikjo, N., Wagemans, J., ... & Khaneghah, A. M. (2024). , Controlling of foodborne pathogen biofilms on stainless steel by bacteriophages: A systematic review and meta-analysis. , Biofilm, 7, 100170.
3. Fallah, A. A., Sarmast, E., Ghasemi, M., Jafari, T., Khaneghah, A. M., & Lacroix, M. (2023). , Combination of ionizing radiation and bio-based active packaging for muscle foods: A global systematic review and meta-analysis. , Food Chemistry, 405, 134960.
4. Fallah, A. A., Sarmast, E., Jafari, T., & Mousavi Khaneghah, A. (2023). , Vegetable oil-based nanoemulsions for the preservation of muscle foods: A systematic review and meta-analysis. , Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(27), 8554-8567.
5. Jalilzadeh-Amin, G., Dalir-Naghadeh, B., Ahmadnejad-Asl-Gavgani, M., Fallah, A. A., & Mousavi Khaneghah, A. (2023)., Prevalence and concentration of mycotoxins in animal feed in the Middle East and North Africa (MENA): A systematic review and meta-analysis. , Toxins, 15(3), 214.
6. Maroufi, L. Y., Shahabi, N., Fallah, A. A., Mahmoudi, E., Al-Musawi, M. H., & Ghorbani, M. (2023). , Soy protein isolate/kappa-carrageenan/cellulose nanofibrils composite film incorporated with zenian essential oil-loaded MOFs for food packaging. , International Journal of Biological Macromolecules, 250, 126176.
7. Barati, F., Ehsani, M., Otoi, T., Fallah, A. A., & Dehkordi, S. H. (2022). , Reproductive cycle and in vitro maturation of canine oocyte: A meta-analysis approach. , Theriogenology, 188, 22–27.
8. Rahimi, R., Mirahmadi, S. A., Hajirezaee, S., & Fallah, A. A. (2022). , How probiotics impact on immunological parameters in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)? A systematic review and meta‐analysis. , Reviews in Aquaculture, 14(1), 27–53.
9. Jafarinia, S., Fallah, A. A., & Dehkordi, S. H. (2022). , Effect of virgin olive oil nanoemulsion combined with ajowan (Carum copticum) essential oil on the quality of lamb loins stored under chilled condition. , Food Science and Human Wellness, 11(4), 904–913.
10. Fallah, A. A., Sarmast, E., Dehkordi, S. H., Isvand, A., Dini, H., Jafari, T., ... & Khaneghah, A. M. (2022). , Low-dose gamma irradiation and pectin biodegradable nanocomposite coating containing curcumin nanoparticles and ajowan (Carum copticum) essential oil nanoemulsion for storage of chilled lamb loins. , Meat Science, 184, 108700.
11. Fallah, A. A., & Khaneghah, A. M. (2021). (2021). , Refer to Application of UV-C light to improve safety and overall quality of fish: A systematic review and meta-analysis by Monteiro et al. , Trends in Food Science & Technology, 118, 558.
12. Sarmast, E., Fallah, A. A., Jafari, T., & Khaneghah, A. M. (2021). , Impacts of unit operation of cheese manufacturing on the aflatoxin M1 level: a global systematic review and meta-analysis. , LWT, 148, 111772.
13. Pirastehfard, M., Fallah, A. A., & Habibian Dehkordi, S. (2021). , Effect of nanoemulsified canola oil combined with Bakhtiari savory (Satureja bachtiarica) essential oil on the quality of chicken breast during refrigerated storage. , Journal of Food Processing and Preservation, 45(7), e15609.
14. Sarmast, E., Fallah, A. A., Jafari, T., & Khaneghah, A. M. (2021). , Occurrence and fate of mycotoxins in cereals and cereal-based products: a narrative review of systematic reviews and meta-analyses studies. , Current Opinion in Food Science, 39, 68–75.
15. Hasani-Javanmardi, M., Fallah, A. A., & Abbasvali, M. (2021). , Effect of safflower oil nanoemulsion and cumin essential oil combined with oxygen absorber packaging on the quality and shelf-life of refrigerated lamb loins. , LWT, 147, 111557.
16. Jafari, T., Fallah, A. A., Bahrami, M., & Lorigooini, Z. (2020)., Effects of pomegranate peel extract and vitamin E on oxidative stress and antioxidative capacity of hemodialysis patients: a randomized controlled clinical trial. , Journal of Functional Foods, 72, 104069.
17. Fallah, A. A., Sarmast, E., & Jafari, T. (2020). , Effect of dietary anthocyanins on biomarkers of oxidative stress and antioxidative capacity: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. , Journal of Functional Foods, 68, 103912.
18. Fallah, A. A., Sarmast, E., & Jafari, T. (2020). , Effect of dietary anthocyanins on biomarkers of glycemic control and glucose metabolism: A systematic review and meta-analysis of randomized clinical trials. , Food Research International, 137, 109379.
19. Fallah, A. A., Sarmast, E., Fatehi, P., & Jafari, T. (2020). , Impact of dietary anthocyanins on systemic and vascular inflammation: Systematic review and meta-analysis on randomised clinical trials. , Food and Chemical Toxicology, 135, 110922.
20. Dini, H., Fallah, A. A., Bonyadian, M., Abbasvali, M., & Soleimani, M. (2020), Effect of edible composite film based on chitosan and cumin essential oil-loaded nanoemulsion combined with low-dose gamma irradiation on microbiological safety and quality of beef loins during refrigerated storage. , International Journal of Biological Macromolecules, 164, 1501–1509.
21. Sarmast, E., Fallah, A. A., Dehkordi, S. H., & Rafieian-Kopaei, M. (2019, Impact of glazing based on chitosan-gelatin incorporated with Persian lime (Citrus latifolia) peel essential oil on quality of rainbow trout fillets stored at superchilled condition , International Journal of Biological Macromolecules, 136, 316–323.



کتب و جزوات



افتخارات
١. قرار گرفتن در فهرست 2 درصد دانشمندان برتر جهان طی سالهای 2021 تا 2023



پایان نامه ها
ردیف نام دانشجو عنوان تاریخ دفاع
١. حمیدرضا حیدری بررسی اثر پوشش صمغ فارسی دارای نانوامولسیون روغن اسانسی پوست لیموترش بر ماندگاری فیله های ماهی قزل آلای بسته بندی شده با جاذب اکسیژن نگهداری شده در یخچال سه شنبه ١٧ بهمن ١٤٠٢
٢. زهرا خسروی بررسی اثر فیلم نانوکامپوزیت بر پایه ی ایزوله ی پروتئین سویا- نانو رس مونتموریلونیت به همراه امولسیون و نانو امولسیون روغن فرار آویشن شیرازی بر ماندگاری همبرگر مرغ در شرایط یخچال سه شنبه ٢٤ بهمن ١٤٠٢
٣. حسین دینی اثر فیلم خوراکی کیتوزان به همراه نانوامولسیون روغن فرار زیره‌سبز و پرتودهی گاما روی کیفیت گوشت گاو در شرایط یخچال دوشنبه ١٧ شهريور ١٣٩٩
٤. الهام سرمست قهفرخی اثر پوشش دهی کیتوزان- ژلاتین به همراه روغن فرار پوست لیمو ترش بر کیفیت و ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان در شرایط سوپرچیلینگ یکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨
٥. سارا محمدی اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیبات مغذی و پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین شنبه ٢٦ مهر ١٣٩٩
٦. الهه عسگری ارزیابی اثر روغن فرار میخک بر شاخص های اکسیداسیون و تجمع زیستی فلزات سنگین به دنبال مصرف سرب و کادمیوم در بلدرچین چهارشنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٤






کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است