پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان: دوران دانشجویی فرصتی برای تمرین فعالیت‌های جمعی در سایه‌ی تفکر و مطالعه

در آیین گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دوران دانشجویی را فرصتی برای تمرین فعالیت‌های جمعی در سایه‌ی تفکر و مطالعه دانست.
راه‌اندازی کمیته‌ی علم‌سنجی در دانشگاه شهرکرد

کمیته‌ی علم‌سنجی با هدف ارتقاء کیفی تولیدات پژوهشی و تسریع در پیشرفت علمی در دانشگاه شهرکرد راه‌اندازی شد.
راه‌اندازی کمیته‌ی علم‌سنجی در دانشگاه شهرکرد
برگزاری آیین گرامی داشت روز دانشجو با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه شهرکرد

آیین گرامی داشت روز دانشجو با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
سخنرانی دکتر محمد رضا عارف به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد

دکتر محمد رضا عارف به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد سخنرانی کرد.
 سخنرانی دکتر محمد رضا عارف  به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد
برگزاری تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد نسبت به اعلام بیت‌المقدس به‌عنوان پایتخت رژیم اشغالگر صهیونیستی از سوی آمریکا

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد نسبت به اعلام بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر صهیونیستی از سوی آمریکا تجمع اعتراضی برگزار کردند.
برگزاری تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد نسبت به  اعلام بیت‌المقدس به‌عنوان پایتخت رژیم اشغالگر صهیونیستی از سوی آمریکا
راه‌اندازی نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست (HSE) در دانشگاه شهرکرد

نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست (Health, Safety and Environment) با هدف حفظ ایمنی و سلامت دانشگاهیان، در دانشگاه شهرکرد راه اندازی و فعال گردید.
راه‌اندازی نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست (HSE) در دانشگاه شهرکرد
پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز دانشجو

دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد طی پیامی 16 آذر، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان بویژه دانشجویان دانشگاه شهرکرد تبریک گفت.
پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت  روز دانشجو
گرامیداشت 14 آذر، روز جهانی خاک در دانشگاه شهرکرد

ویژه‌برنامه‌ی گرامی‌داشت روز جهانی خاک در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
گرامیداشت 14 آذر، روز جهانی خاک در دانشگاه شهرکرد
برگزاری کارگاه آموزش عملکرد فرانقشی به کارکنان دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزش عملکرد فرانقشی ویژه مدیران و کارکنان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش عملکرد فرانقشی به کارکنان دانشگاه شهرکرد
برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو و هفته وحدت در دانشگاه شهرکرد

ویژه‌برنامه‌ی گرامیداشت روز دانشجو و هفته وحدت با حضور پرشور دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو  و هفته وحدت در دانشگاه شهرکرد
استاد دانشگاه شهرکرد در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان

دکتر بهزاد قاسمی استاد گروه مهندسی مکانیک دانشگاه شهرکرد به جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان پیوست
استاد دانشگاه شهرکرد در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان
افتتاح رستوران آزاد دانشگاه شهرکرد در دومین روز هفته‌ی وحدت

رستوران آزاد دانشگاه شهرکرد در دومین روز هفته‌ی وحدت با حضور جمعی از دانشگاهیان افتتاح شد.
افتتاح رستوران آزاد دانشگاه شهرکرد در دومین روز هفته‌ی وحدت
رشد و توسعه‌ی استان چهارمحال و بختیاری مرهون بهره‌گیری صحیح از پتانسیل‌های طبیعی و انسانی

رئیس دانشگاه شهرکرد در آیین اختتامیه‌ی هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری، رشد و توسعه‌ی استان را مرهون بهره‌گیری صحیح از پتانسیل‌های طبیعی و انسانی دانست.
	رشد و توسعه‌ی استان چهارمحال و بختیاری مرهون بهره‌گیری صحیح از پتانسیل‌های طبیعی  و انسانی
معرفی پژوهشگران و فن‌آوران برتر دانشگاه شهرکرد

در آیین اختتامیه‌ی هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری، از پژوهشگران و فن‌آوران برتر دانشگاه شهرکرد تجلیل شد.
معرفی پژوهشگران و فن‌آوران برتر دانشگاه شهرکرد
حضور بسیجیان دانشگاه شهرکرد در گردهمایی بسیجیان استان چهارمحال و بختیاری

بسیجیان دانشگاه شهرکرد با حضور در گردهمایی "شکوه مقاومت" همگام با بسیجیان استان چهارمحال و بختیاری، اقتدار نیروهای مقاومت مردمی را به نمایش گذاشتند.
حضور بسیجیان دانشگاه شهرکرد در گردهمایی بسیجیان استان چهارمحال و بختیاری
عکس روز