یکشنبه ٢٦ اردیبهشت ١٤٠٠

انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه شهرکرد دانشگاه رن1 فرانسه

تفاهم نامه همکاری علمی- پژوهشی بین دانشگاه شهرکرد و دانشگاه رن1 فرانسه امضاء کردند.
برداشت گل محمدی از مزرعه دانشگاه شهرکرد

برداشت گل محمدی از مزرعه17هکتاری دانشگاه شهرکرد آغاز شد.
برداشت گل محمدی از مزرعه دانشگاه  شهرکرد
بسته صوتی خبر دانشگاه شهرکرد

بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روزجهانی قدس

رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روزجهانی قدس بیانیه ای صادر نمود.
بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روزجهانی قدس
موفقیت پژوهشگران پژوهشکده فناوری جنین دام دانشگاه شهرکرد در انتقال جنین های آزمایشگاهی گوسفند با تکنیک لاپاروسکوپی

پژوهشگران پژوهشکده فناوری جنین دام دانشگاه شهرکرد در انتقال جنین های آزمایشگاهی گوسفند با تکنیک لاپاروسکوپی موفق شدند.
برگزاری آیین گرامیداشت روز معلم در دانشگاه شهرکرد

آیین گرامیداشت روز معلم در دانشگاه شهرکرد بر گزار شد.
برگزاری آیین گرامیداشت روز معلم در دانشگاه شهرکرد
پیام تبریک رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز معلم و استاد

رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی،۱۲ اردیبهشت ماه، روز معلم و استاد را تبریک گفت.
پیام تبریک رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز معلم و استاد
بسته صوتی خبر دانشگاه شهرکرد

برگزاری آیین تجلیل از برگزیدگان مرحله دانشگاهی نهمین جشنواره ملی رویش و سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت و رونمایی سامانه نگارستان در دانشگاه شهرکرد

آیین تجلیل از برگزیدگان مرحله دانشگاهی نهمین جشنواره ملی رویش و سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت و رونمایی سامانه نگارستان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری آیین تجلیل از برگزیدگان  مرحله دانشگاهی نهمین جشنواره ملی رویش و سیزدهمین  جشنواره بین‌المللی حرکت و  رونمایی سامانه نگارستان در دانشگاه شهرکرد
برگزاری آیین افتتاحیه «جشنواره رمضانی بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد

آیین افتتاحیه جشنواره رمضانی بهاربندگی ویژه دانشگاهیان استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری آیین افتتاحیه «جشنواره رمضانی بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد
برگزاری جلسه هم‌اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد

جلسه هم اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری جلسه هم‌اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد
برگزاری نشست هم اندیشی رییس دانشگاه شهرکرد و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری

نشست هم اندیشی رییس دانشگاه شهرکرد و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست  هم اندیشی رییس دانشگاه شهرکرد و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری
غبار روبی مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد

به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد غبار روبی و محوطه دانشگاه نیز فضا سازی شد.
غبار روبی مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد
انتصابات جدید در دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد در احکام جداگانه ای سرپرست دانشکده کشاورزی، سرپرست دانشکده علوم پایه، سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سرپرست پژوهشکده بختیاری شناسی و مدیر اداره فناوری اطلاعات دانشگاه را منصوب کرد.
انتصابات جدید در دانشگاه شهرکرد
پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت

رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت
عکس روز