دوشنبه ١٨ آذر ١٣٩٨

برگزاری جشن بزرگداشت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی و ورزشی در دانشگاه شهرکرد

جشن بزرگداشت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی و ورزشی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان چهارمحال و بختیاری دردانشگاه شهرکرد

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان چهارمحال و بختیاری دردانشگاه شهرکرد افتتاح شد.
برگزاری نشست خبری اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری

نشست خبری اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با اصحاب رسانه برگزار شد.
برگزاری نشست خبری اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری
پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز دانشجو

دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد طی پیامی ۱۶ آذر، روز دانشجو را به دانشجویان دانشگاه تبریک گفت.
پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز دانشجو
برگزاری نشست نخبگان مراکز علمی و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری با استاندار

نشست نخبگان مراکز علمی و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته پژوهش و فنآوری با استاندار برگزار شد.
   برگزاری نشست نخبگان مراکز علمی و فنآوری استان چهارمحال و بختیاری با استاندار
برگزاری جلسه معارف مدیران ادارات استان چهار محال و بختیاری به میزبانی دانشگاه شهرکرد

جلسه معارف مدیران ادارات استان چهار محال و بختیاری به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
نشست صمیمانه رییس و مسئولان دانشگاه شهرکرد با دانشجویان ساکن خوابگاه

رییس و مسئولان دانشگاه شهرکرد در نشستی صمیمیانه با دانشجویان دختر و پسر ساکن خوابگاه ها دیدار و گفتگوکردند.
نشست صمیمانه  رییس و مسئولان دانشگاه شهرکرد  با دانشجویان ساکن خوابگاه
برگزاری کارگاه آموزشی زمانت را کوک کن در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی زمانت را کوک کن ویژه دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی زمانت را کوک کن در دانشگاه شهرکرد
بسته بهداشتی

آشنایی با بیمار ی آنفولانزا
بسته بهداشتی
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای خود آسیب رسان در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای خود آسیب رسان ویژه دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای خود آسیب رسان در دانشگاه شهرکرد
برگزاری دومین جلسه کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

دومین جلسه کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
دریافت فایل تصویری اخبار دانشگاه شهرکرد

برگزاری همایش چالش‌ها و موانع مدیریت منابع آبی در استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

همایش چالش‌ها و موانع مدیریت منابع آبی در استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری اختتامیه رویداد هفته‌ی استارت آپی در دانشگاه شهرکرد

رویداد هفته‌ی استارت آپی در دانشگاه شهرکرد به کار خود پایان داد.
برگزاری اختتامیه رویداد هفته‌ی استارت آپی در دانشگاه شهرکرد
نایب قهرمانی دانشگاه شهرکرد در مسابقات والیبال گرامیداشت هفته بسیج در شهرکرد

دانشگاه شهرکرد در مسابقات والیبال گرامیداشت هفته بسیج در شهرکرد نایب قهرمان شد.
نایب قهرمانی دانشگاه شهرکرد در مسابقات والیبال گرامیداشت هفته بسیج در شهرکرد
عکس روز