یکشنبه ٢ اردیبهشت ١٣٩٧

برگزاری آیین تودیع و معارفه‌ سرپرست دانشگاه شهرکرد

آیین تودیع دکترشایان شامحمدی و معارفه‌ دکترسعید کریمی به عنوان سرپرست دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
امضای تفاهم نامه همکاری پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دانشگاه «رادن فتح اندونزی»

تفاهم نامه همکاری پژوهشی دانشگاه شهرکرد و «دانشگاه رادن فتح اندونزی» امضا شد.
امضای تفاهم نامه همکاری پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دانشگاه «رادن فتح اندونزی»
برگزاری نخستین کارگاه آموزشی « دیجیتال مارکتینگ » در دانشگاه شهرکرد

نخستین کارگاه آموزشی « دیجیتال مارکتینگ » در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نخستین کارگاه آموزشی « دیجیتال مارکتینگ » در دانشگاه شهرکرد
بازدید سرپرست دانشگاه شهرکرد از پروژه های در دست احداث دانشگاه

سرپرست دانشگاه شهرکرد از پروژه های در دست احداث دانشگاه بازدید کرد.
بازدید سرپرست دانشگاه شهرکرد از پروژه های در دست احداث دانشگاه
برگزاری هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در دانشگاه شهرکرد

هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در شهریورماه سال جاری در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.
برگزاری هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در دانشگاه شهرکرد
پیام تبریک سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت فرارسیدن عید سعید مبعث

دکتر سعید کریمی، سرپرست دانشگاه شهرکرد در پیامی فرارسیدن عید سعید مبعث را به دانشگاهیان تبریک گفت.
پیام تبریک سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت فرارسیدن  عید سعید مبعث
انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد
برگزاری جلسه هم اندیشی رییس گروه همکاری علمی و بین المللی دانشگاه شهرکرد با رییس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان ETTSAB سوئد

جلسه هم اندیشی رییس گروه همکاری علمی و بین المللی دانشگاه شهرکرد با رییس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان ETTSAB سوئد در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری جلسه هم اندیشی رییس گروه همکاری علمی و  بین المللی دانشگاه شهرکرد با رییس  هیئت مدیره شرکت دانش بنیان ETTSAB سوئد
دیدار نوروزی هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد

هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد دیدار و فرا رسیدن سال جدید را به ایشان تبریک گفتند.
برگزاری دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد

دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با حضور اساتید و کارمندان دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد
پیام نوروزی سرپرست دانشگاه شهرکرد

دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی عید نوروز را تبریک گفت.
پیام نوروزی سرپرست دانشگاه شهرکرد
انتصاب سرپرست دانشگاه شهرکرد

وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری در حکمی دکتر سعید کریمی دهکردی را به سمت سرپرست دانشگاه شهرکرد منصوب کرد.
انتصاب سرپرست دانشگاه شهرکرد
انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد به عنوان مرکز مشاوره برتر در سال 1396

مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد به عنوان مرکز مشاوره برتر سال ۱۳۹۶ دانشگاه های سراسر کشور انتخاب شد.
انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد به عنوان مرکز مشاوره برتر در سال 1396
نوسازی، تجهیز و افتتاح سلف سرویس دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد

سلف سرویس دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد نوسازی، تجهیز و افتتاح شد.
حضور دو نفر از اساتید دانشگاه شهرکرد در دوره آموزشی بین‌المللی نگارش پروپوزال برای اخذ گرنت تحقیقاتی

دو نفر از اساتید دانشگاه شهرکرد در دوره‌ی آموزشی بین‌المللی دانشگاه کلن (Cologne) آلمان در ایران با عنوان "نگارش پروپوزال برای اخذ گرنت تحقیقاتی" حضور یافتند.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها