یکشنبه ١ اردیبهشت ١٣٩٨

اعزام گروه جهادی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد به مناطق روستایی شهرستان کوهرنگ

گروه جهادی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد به مناطق روستایی شهرستان کوهرنگ اعزام شد.
بازدید مشاور شرکت مهرگداز زاگرس از دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه شهرکرد

مشاور شرکت مهرگداز زاگرس از دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.
بازدید مشاور شرکت مهرگداز زاگرس از دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه شهرکرد
امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه شهرکرد و دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری

تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه شهرکرد و دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری امضا شد.
انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان عضو و مشاور رئیس کارگروه آب کمیسیون کشاورزی، آب ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی

عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان عضو و مشاور رئیس کارگروه آب کمیسیون کشاورزی، آب ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی منصوب شد.
انتصاب  عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان عضو و مشاور رئیس کارگروه آب کمیسیون کشاورزی، آب ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی
برگزاری جشن روز جوان به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) در دانشگاه شهرکرد

جشن روز جوان به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری جشن روز جوان به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) در دانشگاه  شهرکرد
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تخلفات پژوهشی در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی آشنایی با تخلفات پژوهشی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تخلفات پژوهشی در دانشگاه شهرکرد
ارسال کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برای هم وطنان سیل زده

کمک های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برای هم وطنان سیل زده ارسال شد.
ارسال کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برای هم وطنان سیل زده
انتصاب سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهرکرد
انتصاب سرپرست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد منصوب شد.
انتصاب سرپرست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد
برگزاری دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد

دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با حضور اساتید و کارمندان دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد
پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت

رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت
انتصاب سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد
تجلیل ازاساتید و کار کنان ایثارگر، خانواده شهدا و جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد

آیین تجلیل ازاساتید و کار کنان ایثارگر، خانواده شهدا و جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
تجلیل ازاساتید و کار کنان ایثارگر، خانواده شهدا و جانباز شاغل در دانشگاه شهرکرد
روسای جدید چهار دانشکده دانشگاه شهرکرد با توجه به پایان یافتن دوره دو ساله ریاست دانشکده ها منصوب شدند.

رییس دانشگاه شهرکرد روسای جدید دانشکده دامپزشکی، دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین، دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان رابا توجه به پایان یافتن دوره دوساله ریاست این دانشکده ها منصوب کرد.
روسای جدید چهار دانشکده دانشگاه شهرکرد با توجه به پایان یافتن دوره  دو ساله ریاست دانشکده ها منصوب شدند.
کسب عنوان امتیاز آورترین و بهترین بازیکن مسابقات قهرمانی بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر دانشگاههای سراسر کشور توسط دانشجوی دانشگاه شهرکرد

دانشجوی دانشگاه شهرکرد عنوان امتیاز آورترین و بهترین بازیکن مسابقات قهرمانی بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر دانشگاههای سراسر کشور را کسب کرد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها