جمعه ٢٣ شهريور ١٤٠٣






حمداله مشتاقی بروجنی

استاد تمام

بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی

دانشکده دامپزشکی

تلفن: 03832324401



دفتر کار مجازی

زمینه های تحقیقاتی
   بررسی اپیدمیولوژیک آلودگی های شیمیایی مواد غذایی و باکتری های غذازاد به ویژه باکتری لیستریا
   مطالعه و بررسی بیماری زایی لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از منابع مختلف غذایی و غیر غذایی
   بررسی و مطالعه آلودگی های منابع مختلف آب های آشامیدنی استان چهارمحال و بختیاری



سوابق تحصیلی
   دکتری، دامپزشکی، دانشگاه شیراز، ایران ، تاريخ فارغ التحصيلی: ١٣٧٩
   دکترای حرفه ای، دامپزشکی، دانشگاه شیراز، ایران ، تاريخ فارغ التحصيلی: ١٣٦٨

مقالات
International Journal
1. Moshtaghi H, Gudarzi J, Shahbazi Y , Kappa-carrageenan-poly(vinyl alcohol) electrospun fiber mats encapsulated with Prunus domestica anthocyanins and epigallocatechin gallate to monitor the freshness and enhance the shelf-life quality of minced beef meat , 2023, Food Packaging and Shelf Life 35:1-16
2. Moshtaghi H, Hashemifard P, Abbasvali M, Effects of magnesium oxide and copper oxide nanoparticles on biofilm formation of Escherichia coli and Listeria monocytogenes , 2023,Nanotechnology 34:1-11
3. Moshtaghi H, Khaledian Y, Shabazi Y , Development and characterization of smart double-layer nanofiber mats based on potato starch-turnip peel anthocyanins and guar gum-cinnamaldehyde , (2023) Food Chemistry 434:1-15
4. Boniadian, M. and Moshtaghi, H., Bacteriocidal activity of some plants essential oils against Bacillus cereus, Salmonella typhimurium, Listeria monocytogenes and Yersinia entericolitica. , Research Journal of Microbiology, 2008, 3 (11): 648-653.
5. Moshtaghi, H, Antimicrobial Susceptibility of Listeria monocytogenes isolated from Food and Clinical Cases in Shahrekord, Iran. , Journal of Veterinary Pharmacology and Therapeutics, 2009, 32: (l), 211- 212.
6. Moshtaghi, H., Garg, S.R., Mandokhot, Usha, Survivability of Listeria monocytogenes in agricultural field soil. , Indian Journal of Veterinary Research, 2009, 18 (2): 1-7.
7. Bagheri, T., Moshtaghi, H., Boniadian, M., Aflatoxin B1 in feed stuffs of dairy farms in Shahrekord, Iran, , Journal of Novel Applied Sciences, 2014, 3 (11), 1312-1316.
8. Bonyadian, M., Moshtaghi, H., Akhavan Taheri, M.,, Molecular characterization and antibiotic resistance of enterotoxigenic and entero-aggregative Escherichia coli isolated from raw milk and unpasteurized cheeses , Vet Res Forum,2014, 5 (1), 29-34.
9. Sharifi, A. and Moshtaghi, H, Heat Treatment of Listeria monocytogenes in liquid egg products with low temperature. , Carpathian Journal of Food Science and Technology ,2014, 6 (1), 83-88.
10. Abbasvali, M., Esmaeili Kutmehr, M., Moshtaghi, H., Eskandari, M.H, Effect of olive extracts on Salmonella tiphimurium. Online Journal of Veterinary Research , Online Journal of Veterinary Research,2015,19(9), 632-641.
11. Abbasvali, M., Esmaeili Kutmehr, M., Moshtaghi, H., Eskandari, M.H., Effect of leaf extract of olive(olea europaea) cultivars on Staphylococcus aureus , Online Journal of Veterinary Research,2015, 19(8), 519-529.
12. Shareghi, B., Farhadian, S., Zamani, N., Salavati-Niasari, M., Moshtaghi, H., Gholamrezaei, S., Investigation the activity and stability of lysozyme on presence of magnetic nanoparticles. , Journal of Industrial and Engineering Chemistry,2015, 21, 862–867.
Research Journal
13. Moshtaghi H, خيراتي , خليلي , كياني , پوررمضاني , جمبارسنگ , The chemical composition and heavy metal content of sesame oil produced by different methods: A risk assessment study , 2022, Food Science and Technology 9:2886-2893
14. Moshtaghi H, Ghorbani S, Shekarforoush S, Nazifi S, Ghiesari H, Histopathologic, Biochemical, and Biodistribution Studies of Orally Administrated Silica and Magnesium Oxide Nanoparticles in Rats , 2023,Iranian Journal of Science 47:1-11
15. Moshtaghi H, Sahraie A , Antioxidant Efficacy of Sesame (Sesamum indicum L.) Cake Extract on Stability of Refined Sesame Oil during Storage Time , 2023,Journal of Food Quality and Hazards Control 10:84-91
١٦. Bonyadian M , Moshtaghi H, Nematollahi, A., Naghavi, Z., Determination of Lead, Tin, Cupper and Cadmium in Iranian caned fish. , Journal of Food Science and Technology. 2011, 8 (29) , 27-32 )in Persian)
١٧. Bonyadian,M., Moshtaghi, H., Nematollahi, A., Rahimi, E., Akhavan Taheri, M., Karami, S., Isolation of enterotoxigenic and enteroaggregative strains of Escherichia coli from chicken carcasses. , Iranian Journal of Veterinary Research,12 (2)
١٨. Moshtaghi, H., Tahmasby, H., Gholamhosseini, M., Riyahi Cholicheh, H., Khosravi, Y., Molecular and biochemical evaluation of ovine carcasses contamination to Listeria monocytogenes in Shahrekord. , Jentashapir Journal of Health Research, 2012, 3(3), 391-398.
١٩. Moshtaghi, H., Abbasvali, M., Mohammadi, E., Safian, A.R., Adel, M.,, Investigation of antibacterial effects of ethanolic extract of Sumac (Rhus coriaria L.) against Escherichia coli in vitro. , Journal of Food Hygiene, 2013, 3(10), 69-78 )in Persian).
20. Shareghi, B., Hashemian, A., Farhadian, S., Salavati-Niasari, M., Saffar, B., Moshtaghi, H., Thermal Inactivation and Aggregation of Lysozyme in the Presence of Nano- TiO2 and Nano-SiO2 in Neutral pH. , Journal of Nanostructures, 2013 , 3(3), 281-288.
٢١. Khalili Borujeni F, Moshtaghi H, Bonyadian M., Study on contamination of sheep meat in Shahrekord area with Listeria ivanovii and determination its antibiotic resistance pattern , Iranian J Med Microbiol. 2013, 7 (1), 15-21 )in Persian)
22. Hosseininejad, M., Moshtaghi, H., Hosseini, F., Eshraghi Samani, N., Evaluation of Humoral Immune Response of Cats to the Experimental Infection with the different Clonal Types of Toxoplasma gondii by Measurement of IgG Antibodies. , Archives of Razi Institute,2014, 69 (2), 165-170.
23. Molavi Choobini, Z., Shadkhast, M., Moshtaghi, H., Habibian Dehkordi, S., Shahbazkia, H.R, Polymorphism of κ-Casein Gene in Iranian Holsteins, Iranian Journal of Biotechnology, , Iranian Journal of Biotechnology,2014, 12 (1), 56-60
٢٤. Abbasvali, M., Esmaeili Kutmehr, M., Moshtaghi, H., Eskandari, M.H., Antibacterial activity of acetonic, ethanolic and methanolic olive leaf extracts of four Iranian cultivars against E. coli. Journal of Food Microbiology , Journal of Food Microbiology,2016, 5: 67-77.)in Persian)



کتب و جزوات
١. حمدالله مشتاقی، الهام خلیلی صدر آباد، الهه عسگری، تکنیک های مولکولی در اکولوژی میکروبی مواد غذایی تخمیری،
٢. حمدالله مشتاقی بروجنی، تکتم باقری، لعیا محمد تقی پور، افشین بارانی، کنترل باکتری سالمونلا در واحد های تولید و فرآوری طیور، دانشگاه شهرکرد، ترجمه، 1395
٣. حمدالله مشتاقی بروجنی، فرید رضایی، ترکیب، خواص درمانی و آنتی باکتریال عسل و ژله رویال، دانشگاه شهرکرد، تالیف، 1386



افتخارات



پایان نامه ها
ردیف نام دانشجو عنوان تاریخ دفاع
١. باقری تکتم بررسی آقلاتوکسین B۱ خوراک گاوهای شیری شهرستان شهرکرد چهارشنبه ٢ مهر ١٣٩٣
٢. ختوان هفشجانی فاطمه مطالعه آلودگی لیستریای برخی سبزیهای خام شهرکرد چهارشنبه ٢ مهر ١٣٩٣
٣. نادری لردجانی سعید اثر نیروزیم و اسید آسکورپیک روی باکتری های لیستریامونوسیتوژنز.. شنبه ١ آذر ١٣٩٣
٤. قضاوی خوراسگانی ندا تولید آب انار پروبیوتیک با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیل سه شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٤
٥. احمدی رنانی سمیرا برسی اثرات ضد قارچی گیاه خوشاریزه بر روی جمعیت چهارشنبه ٢٠ آبان ١٣٩٤
٦. زمانیان چالشتری زهرا تأثیر روغن های فرارگیاهان نعناع،پونه وآویشن بر روی رشد قارچ ... یکشنبه ١ آذر ١٣٩٤
٧. امینی جونی فاطمه بررسی اثر عصاره الکلی نعناع و چوچاق روی باکتری های استافیل... شنبه ١٠ بهمن ١٣٩٤
٨. خلیلی صدر آباد الهام بررسی انتقال برخی فلزات سنگین از دانه سویا به شیر سویا و م... سه شنبه ٤ اسفند ١٣٩٤
٩. محمودی معصومه اثر لیزوزیم و آسکوربیک اسید روی باکتری های استرپتوکوکوس اینی... سه شنبه ٢١ اردیبهشت ١٣٩٥
١٠. نادری زینب بررسی آلودگی میکروبی وبرخی فلزات سنگین آب های بطری موجود در ... یکشنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٥
١١. رسولی نژادجوریابی محمد بررسی اثرات ضد قارچی عصاره برگ درخت توسکای قشلاقی (Alnus glu... یکشنبه ١٦ آبان ١٣٩٥
١٢. جمشیدی لیلا بررسی تأثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خو... شنبه ٢٢ آبان ١٣٩٥
١٣. حسن وند هدی اثرمهاری اسانس گیاه توراغ روی رشد و تولید آفلاتوکسین توسط آسپرژیلوس فلاووس چهارشنبه ١١ اسفند ١٣٩٥
١٤. حسن وند هدی اثرمهاری اسانس گیاه توراغ روی رشد و تولید آفلاتوکسین توسط آسپرژیلوس فلاووس چهارشنبه ١١ اسفند ١٣٩٥
١٥. قاسمی گوجانی سمیه بررسی اثرضد میکروبی عصارهای الکلی و آبی فلفل سبز بر باکتری ه... سه شنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٦
١٦. مؤمنی بروجنی مهنوش مطالعه آلودگی باکتریایی پنیرهای محلی غیرپاستوریزه استان چهار... چهارشنبه ٢٦ مهر ١٣٩٦
١٧. صحرائی اردکانی علی اثر افزودن عصاره کنجاله کنجد و رزماری بر ویژگیهای اکسیداتیو... جمعه ٣٠ شهريور ١٣٩٧
١٨. خسروی سوادجانی یدالله ارزیابی ژن های مرتبط با حدت در جدایه های های اشریشیا کلی شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٧
١٩. انوری سیده فرناز غیر فعال کردن لیستریا مونوسیتوژنز در عصاره گوشت چرخ شده گاو ... چهارشنبه ١٩ دی ١٣٩٧
٢٠. فیجی وری نادیا غیرفعال کردن لیستریا مونوسیتو‍ژنز در آب سیب با اسانس نعناع و... شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧
٢١. قربانی سمیرا ارزیابی سمیت نانوذرات اکسید منیزیم و سیلیکا به روش in vitro چهارشنبه ٥ تیر ١٣٩٨
٢٢. شفیعی دستگردی امیر بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاه طیور نجف آباد طی ْفرآیند تولید یکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨
٢٣. فیجی وری مریم اثراسانس رزماری بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت بوقلمون سه شنبه ٣٠ مهر ١٣٩٨
٢٤. شکرانی مجید سالمونلا انترتیتدیس و سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از ... پنج شنبه ٥ دی ١٣٩٨
٢٥. پورحسن نجف آبادی راضیه بررسی خواص پوشش آلژینات سدیم غنی شده با اسانس زیره سبز بر مدت ماندگاری... چهارشنبه ١٤ مهر ١٤٠٠
٢٦. احمدی سیده پریناز اثرضدباکتریایی اسانس نعناوشویدروی اشرشیاکلیo۱۵۷:H۷درپنیر ایرانی یکشنبه ٢٥ مهر ١٤٠٠
٢٧. سپهری منصور بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های شهرستان خمینی شهر از نظر آلودگی.... شنبه ١١ دی ١٤٠٠
٢٨. ملک زاده چالشتری مرضیه بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی در برخی از..... شنبه ٢٤ تیر ١٤٠٢
٢٩. خالدیان یوسف طراحی بسته بندی هوشمند بر پایه صمغ گوار – نشاسته الکتروریسی ... سه شنبه ١٧ بهمن ١٤٠٢
٣٠. گودرزی جواد تهیه بسته بندی هوشمند و فعال بر پایه نانوفیبر کاپا-کاراگینان شنبه ١٤ مرداد ١٤٠٢
٣١. هاشمی فرد دهکردی سیده پریسا بررسی اثرات مهاری نانوذره اکسید منیزیم و اکسید مس در تشکیل بیوفیلم... چهارشنبه ١٩ بهمن ١٤٠١






کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است