شنبه ٢٤ آبان ١٤٠٤

 

        

  1. گرد آوری و تنظیم آمار پخت غذا بصورت روزانه و ارائه آن به پیمانکار اداره تغذیه در قالب فرم سفارش آمارپخت غذا.
  2. نظارت بهداشتی بر تهیه ، طبخ و توزیع غذا.
  3. نظارت کمی بر تهیه ،طبخ و توزیع غذا.
  4. نظارت کیفی بر تهیه ، طبخ و توزیع غذا.
  5. خرید و تامین اقلام اساسی غذایی مورد نیاز حهت پخت و تجهیزات اداره تغذیه.
  6. انبارداری اقلام غذایی و واگذاری اقلام به پیمانکار اداره تغذیه جهت پخت غذا.
  7. تنظیم آمارهای پخت و توزیع روزانه در قالب فرمهای مربوطه.
  8. تهیه و تنظیم صورت وضعیت ماهیانه تعداد پرس غذای طبخ و توزیع شده و ارایه آن به امورمالی دانشگاه جهت پرداخت مطالبات پیمانکار.
  9. تعمیرات و نگهداری ساختمانها ، تاسیسات و تجهیزات اداره تغذیه.
  10. پاسخگویی به سوالات و مشکلات دانشجویان ،اساتید و کارکنان مربوط به امور تغذیه.
  11. دریافت نامه های وارده به اداره تغذیه و اقدام درجهت انجام درخواستهای موجود در نامه ها.
  12. ارایه سرویس تغذیه جهت همایشها و مراسماتی که در دانشگاه بر گزار میگردد
  13. تهیه و تنظیم مفاد و مطالب قراردادهای تهیه ، طبخ و توزیع غذا  جهت بر گزاری مناقصات 
 
 
 




کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است