شنبه ٢٦ آبان ١٣٩٧

کد اطلاعیه: ٧١٨١
تاریخ انتشار: ٢٥ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١١:١٣

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مقاطع کارشناسی و دکتری حرفه ای سال ۹۶

پذیرفته شدگان گرامی ضمن عرض تبریک خواهشمند به نکات ذیل توجه داشته باشید.

ثبت نام و تشکیل پرونده در دو مرحله انجام می پذیرد:

1. مرحله اول(ثبت نام غیر حضوری و اینترنتی) که به صورت اینترنتی می باشد و لازم است دانشجویان از روز سه شنبه ۲۸/ ۶/ ۹۶ به سامانه آموزشی دانشگاه شهرکرد (https:/ / sess.sku.ac.ir/ sess/ Script/ spcLogin.aspx) مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات خود، بارگذاری فایل اسکن مدارک مورد نیاز، تأیید تعهدنامه­ها و فرمهای ثبت نام، پرداختهای اینترنتی مورد نیاز و ثبت نام خوابگاه مطابق راهنماهای اعلام شده اقدام و پس ازدریافت زمان نوبت حضوری (از ۲تا ۴ مهر)، مدارک مورد نیاز را در ثبت نام حضوری ارائه دهند.
  2. لازم به ذکر است که پس از انجام ثبت نام غیر حضوری و اینترنتی، دانشجو باید از تاریخ ۱/ ۰۷/ ۹۶ به دانشکده مربوطه مراجعه و در کلاسهای درسی خود شرکت کند. دریافت کلیه خدمات دانشجویی شامل سلف سرویس، خوابگاه و .... برای این دسته از دانشجویان امکان پذیر می باشد. خواهشمند است از مراجعه به اداره کل آموزش خودداری فرمایید.

لازم به ذکر است که کارت دانشجویی در زمان ثبت نام حضوری با ارائه کارت ملی دانشجو تحویل داده  می شود.

مرحله دوم: (ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده):

دانشجو در این مرحله فقط براساس زمان مشخص شده توسط سامانه نوبت دهی SESS که در مرحله اول ثبت نام تعیین شده (از ۲ تا ۴ مهر) به دانشکده کشاورزی- سالن کتابخانه قدیم مراجعه و نسبت به تحویل مدارک خود به کارشناس مشخص شده، اقدام نماید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام از پذیرفته شدگان:

۱- هر یک از پذیرفته شدگان می بایست بر حسب مورد یکی از موارد ذیل را درزمان تشکیل پرونده تحویل نمایند: اصل مدرک تحصیلی دوره سه ساله دبیرستان ، با مهر وامضا وکپی آن و اصل گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی آن (که تا تاریخ ۳۱/ ۶/ ۹۶ اخذ شده باشد) بانضمام یک برگ کپی آن و ریزنمرات دیپلم و ریزنمرات پیش دانشگاهی وکپی آن همراه با مهر وامضا (مخصوص داوطلبان نظام جدید)

تبصره: با توجه به برگزاری امتحانات مرحله نهایی دوره پیش دانشگاهی در دهه سو م شهریورماه، در صورتی که پذیرفته شدگان درزمان ثبت نام موفق به ارائه گواهی پیش دانشگاهی نگردند ضمن ثبت نام مشروط از آنها تعهد لازم مبنی بر ارائه گواهی پیش  دانشگاهی تا ۱۵ مهر ماه اخذ می شود. .بدیهی است در صورت عدم ارائه گواهی مذکور تا این تاریخ قبولی این دسته از پذیرفته شدگان لغو میگردد.

*اصل مدرک تحصیلی دوره چهار ساله دبیرستان با مهر وامضا وکپی آن و ریز نمرات چهار ساله با مهر وامضا وکپی آن (مخصوص داوطلبان نظام قدیم )

* اصل و یا گواهی مدرک دوره کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاهها وموسسات آموزش عالی برای پذیرفته شدگان دارای مدرک مذکور با قید تاریخ اخذ مدرک کاردانی حداکثرتا تاریخ ۳۱/ ۰۶/ ۹۶ مشخص شده باشد، بانضما م تصویر آن.

* اصل و یا گواهی مدرک دوره کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی وحرفه ای وابسته به وزارت آموزش وپرورش برای پذیرفته شدگان دارای مدرک مذکور با قید تاریخ اخذ مدرک کاردانی(حداکثرتا تاریخ ۳۱/ ۰۶/ ۹۶)

تبصره: مدرک کاردانی دانش اموختگان دوره های کاردانی پیوسته بانضما م تصویر آن، به شرطی که میانگین معدل کل آنان، ۱۴ و بالاتر باشد به جای مدرک پیش دانشگاهی ملاک عمل واقع می شود. بدیهی است واحدهای درسی گذرانده شده این دسته از داوطلبان، مطابق ماده ۶۳ آیین نامه آموزشی دوره های کاردانی مصوبه جلسه ۳۹۹ مورخ ۱۴/ ۲/ ۷۶شورای عالی برنامه ریزی، قابل معادل سازی نمیباشد

* اصل یا گواهی سال اول ، دوم وسوم دبیرستان ویا هنرستان برای دارندگان مدرک دوره های کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی وحرفه ای آموزش و پرورش که بخش و شهرستان محل تحصیل در آن درج شده باشد.

۲- اصل شناسنامه

۳- اصل کارت ملی

۴- چهار قطعه عکس تمام رخ ۳در۴تهیه شده درسال جاری

۵- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را مشخص کند:

معافیت تحصیلی :دریافت معافیت تحصیلی دانشجویان پسر به عهده دانشجو  می باشد. لذا لازم است که دانشجویان گرامی مدارک زیر را جهت معرفی به دفاتر پلیس +۱۰ برای دریافت معافیت تحصیلی به کارشناس نظام وظیفه دانشگاه ارائه نمایند.

دانشجو موظف است پس از تشکیل پرونده، معرفی نامه نظام وظیفه را از اداره نظام وظیفه دانشگاه شهرکرد دریافت و ظرف مدت یک هفته جهت دریافت معافیت تحصیلی از نظام وظیفه شهرکرد اقدام نماید. در ضمن عواقب عدم دریافت معافیت تحصیلی به عهده دانشجو می باشد و هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص متوجه دانشگاه نمی باشد.:

مدارک لازم جهت اخذ معافیت تحصیلی به شرح ذیل می باشد:

* تصویر آخرین مدرک تحصیلی.

* تصویر تمام صفحات شناسنامه.

* تصویر کارت ملی .

* دو قطعه عکس.

۶-  ارائه رسید پستی مربوط به تاییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم متوسطه :

پذیرفته شدگان لازم است جهت اخذ تاییدیه پیش دانشگاهی با در دست داشتن کپی مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم متوسطه به یکی از دفاترخدمات ارتباطی مراجعه و جهت تکمیل فرم مذکور و ارسال آن به اداره آموزش و پرورش محل اخذ مدرک اقدام نمایند. و رسید پستی آن را در زمان ثبت نام حضوری ارائه دهند. (در صورتیکه به هر دلیل موفق به انجام این امر نشدید قبل از تحویل مدارک به  باجه پستی دانشگاه مراجعه فرمایید).

تبصره: درصورت عدم وصول تاییدیه تحصیلی در موعد مقرر ادامه تحصیل آنان در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ امکان پذیر نخواهد بود.

۷- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید وشرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت .

توجه:عدم ارائه مدارک فوق در زمان های مشخص شده در مرحله اول به منزله انصراف تلقی شده وثبت نام مرحله اول کان لم یکن می باشد.

**توضیحات:

حضور شخص پذیرفته شده در زمان ثبت نام نهایی جهت تشکیل پرونده الزامیست.

پذیرفته شدگان جهت کسب اطلاعات بیشتر و طرح سوالات احتمالی خود می توانند عضو کانال تلگرامی با شناسه @SKUEd  شده و موارد را با کارشناسان مربوطه مکاتبه نمایند.

موفق وسربلند باشید

اداره کل امور آموزشی دانشگاه شهرکرد