شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

فراخوان مسابقه طراحی محوطه و خلق یادمان شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧١٩٥
تاریخ انتشار: ٢٠ آبان ١٣٩٦ ساعت ١١:١٩

دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهركرد با مشاركت معاونت پژوهش و فناوري (دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه) و معاونت فرهنگي دانشگاه در نظر دارند به منظور بهبود سيماي بصري و هويت بخشي و ارج نهادن به مقام شامخ شهداي 8 سال دفاع مقدس به ويژه شهداي گمنام دانشگاه شهركرد نسبت به برگزاري فراخوان مسابقه طراحي محوطه و خلق يادمان شهداي گمنام دانشگاه شهركرد با هدف نيل به طرح ها وايده هاي اصيل معماري ايراني - اسلامي و تفكرات خلاقانه جديد و آثار فرهنگي و هنري ارزنده و ماندگار اقدام نمايند، لذا از تمامي متخصصان و صاحب نظران در اين زمينه دعوت مي گردد تا طرح هاي پيشنهادي خود را در اين زمينه حداكثر تا تاريخ 16 آذر ماه 1396 به دبيرخانه طرح به آدرس: شهركرد - بلوار رهبر - ساختمان كتابخانه مركزي - دفتر ارتباط با صنعت و جامعه تحويل نمايند. شايان ذكر است پس از داوري طرح ها، به نفر برنده (طرح برتر) جايزه نفيسي اهدا خواهد شد.

جهت اطلاعات بيشتر در خصوص معيارهاي ارزيابي و مواردي كه در ارائه طرح بايستي لحاظ گردد مي توانيد پوستر فراخوان را مشاهده نموده و يا با شماره 32321646-038 آقاي كبيري تماس حاصل فرماييد.

جهت مشاهده پوستر فراخوان اينجا كليك كنيد.