شنبه ٢٤ آذر ١٣٩٧

فراخوان مسابقه طراحی محوطه و خلق یادمان شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧١٩٥
تاریخ انتشار: ٢٠ آبان ١٣٩٦ ساعت ١١:١٩

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد با مشارکت معاونت پژوهش و فناوری (دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه) و معاونت فرهنگی دانشگاه در نظر دارند به منظور بهبود سیمای بصری و هویت بخشی و ارج نهادن به مقام شامخ شهدای 8 سال دفاع مقدس به ویژه شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد نسبت به برگزاری فراخوان مسابقه طراحی محوطه و خلق یادمان شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد با هدف نیل به طرح ها وایده های اصیل معماری ایرانی - اسلامی و تفکرات خلاقانه جدید و آثار فرهنگی و هنری ارزنده و ماندگار اقدام نمایند، لذا از تمامی متخصصان و صاحب نظران در این زمینه دعوت می گردد تا طرح های پیشنهادی خود را در این زمینه حداکثر تا تاریخ 16 آذر ماه 1396 به دبیرخانه طرح به آدرس: شهرکرد - بلوار رهبر - ساختمان کتابخانه مرکزی - دفتر ارتباط با صنعت و جامعه تحویل نمایند. شایان ذکر است پس از داوری طرح ها، به نفر برنده (طرح برتر) جایزه نفیسی اهدا خواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر در خصوص معیارهای ارزیابی و مواردی که در ارائه طرح بایستی لحاظ گردد می توانید پوستر فراخوان را مشاهده نموده و یا با شماره 32321646-038 آقای کبیری تماس حاصل فرمایید.

جهت مشاهده پوستر فراخوان اینجا کلیک کنید.