شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

برگزاری کارگاه آموزشی امداد و نجات در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی امداد و نجات با هدف آموزش مقابله با حوادث و بلایای طبیعی و مدیریت بحران در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٣ آبان ١٣٩٦ ساعت ١٥:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، پیش از ظهر سه‌شنبه 23 آبان 1396، کارگاه آموزشی امداد و نجات با هدف آموزش مقابله با حوادث و بلایای طبیعی و مدیریت بحران، با حضور دکتر شایان شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد، مصطفی مرادی رئیس تیم عملیات امداد و نجات هلال‌احمر استان چهارمحال و بختیاری، منصور علیپور رئیس آموزش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شهرکرد و دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی مراحل چهارگانه‌ی مدیریت بحران شامل کاهش خسارت، آمادگی، واکنش و بازسازی و عادی‌سازی مورد بررسی قرار گرفت و وظایف مدیران به هنگام وقوع بلایای طبیعی از جمله زمین‌لرزه آموزش داده شد.

آموزش کمک‌های اولیه‌ی لازم جهت کاهش خسارت‌های بعد از زلزله، فرهنگ‌سازی جهت پیشگیری و کاهش خسارت‌های ناشی از سوانح و حوادث، آموزش برخورد با مخاطرات طبیعی و حوادث آتش‌سوزی جهت کاهش آسیب‌پذیری، از دیگر موضوعات این کارگاه آموزشی بود.

گفتنی است؛ مانور چند منظوره‌ی امداد و نجات با حضور تیم امداد هوایی هلال احمر، تیم عملیاتی آتش‌نشانی و اورژانس استان چهارمحال و بختیاری 30 آبان‌ماه سال جاری در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.