پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو و هفته وحدت در دانشگاه شهرکرد

ویژه‌برنامه‌ی گرامیداشت روز دانشجو و هفته وحدت با حضور پرشور دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٤ آذر ١٣٩٦ ساعت ١٢:٢٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، شامگاه دوشنبه 13 آذر 1396، ویژه‌برنامه‌ی گرامیداشت روز دانشجو  و هفته وحدت با حضور دکتر شایان شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد، اعضای هیأت رئیسه‌ی دانشگاه، اساتید و دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر حمیدرضا عزیزی معاون فرهنگی دانشگاه شهرکرد در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای دانشجو، گفت: در سال 1332 بعد از کودتا و سرنگونی دولت دکتر مصدق، استکبار جهانی به شدت عرصه‌ی جولان‌دهی خود را در کشور گسترش می‌داد که دانشجویان با روحیه‌‌ی استکبارستیزی و استقلال‌طلبی در مقابل آن ایستادند و سه دانشجو در این راه قربانی شد.

معاون فرهنگی دانشگاه شهرکرد افزود: روز دانشجو با خون شهیدان دانشجو تقدس یافته است و امروز وظیفه‌ی دانشجویان حفظ آرمان‌ها و اندیشه‌های این بزرگواران است.

دکتر عزیزی در ادامه وظیفه‌ی خطیر مسئولین در مقابل دانشجویان را یادآور شد و افزود: دانشجویان و فعالین دانشجویی، نه تنها آینده‌سازان کشور هستند، بلکه یکی از مهم‌ترین عناصر صحنه‌ی سیاسی کشورمان به‌شمار می‌روند و تلاش برای تأمین رفاه و امکانات آن‌ها در محیط آموزش عالی بسیار اهمیت دارد.

معاون فرهنگی دانشگاه شهرکرد ابراز امیدواری کرد که مجموعه‌ی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی بتوانند بیش از پیش نقش بی بدیل خود را در رشد و پیشرفت و تعالی کشور به منصه ظهور گذاشته و در مسیر تحقق اهداف و سیاست‌های کلان نظام اسلامی در حوزه علم و فناوری، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری گام‌های مؤثری بردارند.

گفتنی است در پایان این مراسم دانشجویان فعال فرهنگی و انجمن‌های علمی، دانشجویان ممتاز و برگزیده‌ی علمی با اهدای لوح و جوایزی از سوی دکتر شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد، مورد تجلیل قرار گرفتند.