دوشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٧

کسب رتبه پنجم دانشگاه های برتر کشور در حوزه علوم کشاورزی توسط دانشگاه شهرکرد

دانشگاه شهرکرد در حوزه علوم کشاورزی رتبه پنجم دانشگاه های برتر کشور را کسب کرد.

تاریخ انتشار: ٢٢ خرداد ١٣٩٧ ساعت ١١:١٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، به نقل از خبرگزاری ایسنا بر اساس رتبه بندی ملی دانشگاه های برتر کشور که 20 خرداد 97 منتشر شد، دانشگاه شهرکرد در حوزه علوم کشاورزی و بر اساس تمامی معیارها رتبه پنجم دانشگاه های برتر کشور را کسب کرد.

در این رتبه بندی  دانشگاه شهرکرد در حوزه علوم کشاورزی بر اساس معیار تولید علم فنآورانه و نوآورانه رتبه 2، براساس معیار فعالیت های اجتماعی رتبه 5 و براساس معیار کیفیت تولید علم رتبه 9 و بر اساس معیار کمیت تولید علم رتبه 10  دانشگاه های برتر کشور را کسب کرد.

شایان ذکر است، برای این رتبه بندی ملی اولین بار داده‌های اسکوپوس(Scopus) مبنا قرارگرفته است و براساس فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه ها در 5 محور کمیت علم، کیفیت علم، تولید علم فناورانه و نوآورانه، فعالیت‌های اجتماعی، دیپلماسی علمی و کیفیت محتوای علم، 89 دانشگاه کشور رتبه‌بندی شدند و این 5 محور از 25 شاخص تشکیل شده‌اند و اطلاعات رتبه‌بندی بر اساس آن دسته از مقالات دانشگاه‌های کشور است که در مجلات و کنفرانس‌های نمایه‌شده در پایگاه استنادی اسکوپوس(Scopus ) در دوره زمانی 2013 تا 2017 منتشر شده‌اند. به غیر از شاخص‌های رشد، برای هر شاخص متوسط فعالیت دانشگاه در همین دوره پنج ساله مبنای رتبه‌بندی قرار گرفت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه نمایید.