شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل و بیوتروریسم در دانشگاه شهرکرد

کد رویداد: ٣٠
تاریخ انتشار: ٠٨ آبان ١٣٩٦ ساعت ٨:٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، پیش از ظهر روز دوشنبه ۸ آبان‌ماه ۱۳۹۶، هم‌زمان با هفته‌ی پدافند غیرعامل کارگاه آموزشی "پدافند غیر عامل و بیوتروریسم" به همت پایگاه بسیج کارکنان و اساتید و مرکزکارآفرینی دانشگاه، در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

انواع تهدیدات و عوامل خطرساز غیرنظامی برای افراد جامعه، راهکارهای شناخت و کاهش آسیب‌پذیری در برابر خطرات، تهدیدات امنیتی بیوتروریسم و راه‌های مقابله با آن با رویکرد پدافند غیرعامل از موضوعات مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.

گفتنی است پدافند غیرعامل نوعی دفاع غیر نظامی است و به مجموعه اقداماتی اطلاق می‌گردد که به جنگ‌افزار نیاز ندارد و با اجرای آن می‌توان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تأسیسات حیاتی نظامی و غیرنظامی و ایجاد تلفات انسانی جلوگیری نموده یا میزان این خسارات و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد.